reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak jakieś wlewy, nie orientowałam się co i jak bo i badań nie robiłam i narazie zostawiłam to czasowi wszystko, w inviccie pewnie 1000 do góry jak wszystko .... Ale zmieniam klinikę w następnym roku to nie wiem jak będę prowadzona jeszcze, narazie nie zabieramy trzeciego jeszcze
Ja mialam intralipid dozylny wlew, lezy sie chyba ze 3 h pod kroplowką. Przed transferem i potem w dniu.
Ale moje sie nie udaly.

reklama
No ja już zmieniłam. Zrobiłam biopsję endometrium ale z tego wszystkiego co przebadałam, nie ma odpowiedzi, dlaczego nie wyszło :/ Jestem w kropce. Dziś mam 6 dzień stymulacji i nadal nic nie wiem.
Super kochana , jak coś nie pasuje w podejściu nalezy zmienić:) Wiesz co bardzo za mną przejawia jedno, zależy jaki cykl, jakiej jakości komórki jajowe i nasienie, chyba trzeba jednak trafić na ten zarodek coś tak mi się wydaje :) ps. Abyś już za niedługo pochwaliła się wspaniałymi wieściami!

Ja tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie ❤️

Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia 😍😍😭😭😭

9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie 😍😍"

Boże jestem tak szczeliwa że mogła bym góry przenosić ❤️❤️❤️
Gratulacje!!! Wierzyłam, że tym razem już serio będzie do rzęs! Cieszę się razem z Wami 😍

Dziś pustka w kalendarzu 😔 ostatnio ogólnie on jakoś pusty bywa ,🤷‍♀️

Dziewczyny wychodźcie z za krzaków! Pamiętajcie że razem raźniej ❤️
Dopisujcie się do kalendarza ❤️

Cudownej środy ❤️❤️ ❤️ 😘😘😘
No dobra 🙈 poprzednim razem wszystko mówiłam, teraz jakoś się boję, nie wiem czemu...
to ja w poniedziałek mam wizytę kontrolną przed transferem, a 03.12 planowany jest sam transfer.

Przyjmij Kochanie prawdę do siebie ;* Dajesz nam siłę oraz wiarę, że każdej się uda tylko nie zawsze od razu. Czasem trzeba więcej wyczekać, wycierpieć, przelać masę słonych łez ale jak widać warto ;*

Uwielbiam ciebie i twoje rady. ;*

A propo rad od kiedy zaczynałyście brać magnez (i w jakiś ilościach) przed transferem bo mam w planach na własną rękę brać oraz acard ja mam zapisane że akard od potwierdzenia ciąży na usg.
Ja acard biorę od 2-3 dnia cyklu. To jest lek, który można cały czas sobie brać, jak witaminę C. Oczywiście poniekąd ☺️
A.magnez rzeczywiście powinnam teraz zwiększyć dawkę, bo niby łykam codziennie, ale przed transferem to inaczej

reklama
Do góry