reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kibicuje z całego serca każdej z Was. Przeszłam teraz na inne forum ale tego nigdy nie opuszczę. Z Wami jest jak z rodziną. Nie raz podnosiliście mnie na duchu, jesteście drugie po mężu, którym wszystko mówię od A do Z. Rodzina wie tylko tyle ile powinna.
Pamiętajcie, że trzeba wierzyć, robić wszystko i się nie poddawać. Nie raz dostałam kopa od Was jak chciałam się poddać. Jestem tez po poronieniu. Tutaj znalazłam zrozumienie i wsparcie. Ilość rad nieoceniona.

I tak jak napisała @Będęwkoncumama! Zapisujecie się do kalendarza, będziemy trzymać kciuki.

Ja byłam dzisiaj na wizycie, 26+0, pozdrawiamy z Matyldą i szczerze trzymamy kciuki 🥰
Cudownosci malutkie 😍😍

reklama
Ja mam z wyników na trombofilie zalecony ale już od jakiegoś czasu ginekolodzy dają zapobiegawczo go . Moja siostra , bratowa , szwagierka czy koleżanka miały od ginekologa . Dodam że ciążę bezproblemowe
Ja mialam caly pakiet robiony te białka i geny i nic mi nie wyszło, nikt mi nic nie mówił o acardzie ? Dlatego że nie mam wskazań?

Ja mialam caly pakiet robiony te białka i geny i nic mi nie wyszło, nikt mi nic nie mówił o acardzie ? Dlatego że nie mam wskazań?
Jak nic Ci nie wyszlo to myśle ze nie ma takiej potrzeby dodatkowo się faszerować . Wiem ze czasem lekarze dają zapobiegawczo acard albo heparyne po kilku poronieniach .
Ja miałam teraz taki zestaw ( wyszly mi 2 mutacje ) i puste jajo 🤷🏻‍♀️ .

A co ma robić intralipid? To są te wlewy? Czy ktoś się orientuje ile tego trzba ewentualnie brać i jaki to koszt?
Tak jakieś wlewy, nie orientowałam się co i jak bo i badań nie robiłam i narazie zostawiłam to czasowi wszystko, w inviccie pewnie 1000 do góry jak wszystko .... Ale zmieniam klinikę w następnym roku to nie wiem jak będę prowadzona jeszcze, narazie nie zabieramy trzeciego jeszcze

Tak jakieś wlewy, nie orientowałam się co i jak bo i badań nie robiłam i narazie zostawiłam to czasowi wszystko, w inviccie pewnie 1000 do góry jak wszystko .... Ale zmieniam klinikę w następnym roku to nie wiem jak będę prowadzona jeszcze, narazie nie zabieramy trzeciego jeszcze
No ja już zmieniłam. Zrobiłam biopsję endometrium ale z tego wszystkiego co przebadałam, nie ma odpowiedzi, dlaczego nie wyszło :/ Jestem w kropce. Dziś mam 6 dzień stymulacji i nadal nic nie wiem.

reklama
ja acard dopiero po kolejnym trzecim chyba juz przerwanym podejciu do transferu dostałam
najpierw chciał lekarz na naturalnym cyklu nie wyszlo drugim naturalnym cyklu ale z lametta tez nie wyszlo na trzecm i sztucznym cyklu z estrofemem wyszly mi chyba po estrofemie czary w didimerach przy normie do 500 mi wyszlo ponad 700 wiec lekarz tez przerwal podejscie i dopiero po nim po powtorzeniu didimerow po 10 dniach lekarz po mojej sugesti zasugerował acard zobaczymy co z tego wyjdzie badania na trombofile mam zrobione wyszła mi tylko mutacja mthfr

Do góry