reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry w czwartek ❤️
Życzę pięknego dnia dla wszystkich ❤️
Dla tych siedzących w krzakach więcej odwagi i wiary że może być dobrze ✊❤️

Co do rozmowy wczorajszej @mArusia33 i @Per Em oddam z chęcią kalendarz. Niech teraz którejś z was przyniesie szczęście ❤️ ja nie ukrywam że na razie ciąża jest dla mnie łaskawa 😁 i aby tak zostało 🙏🙏 ale z chęcią podzielę się nim ❤️

Tylko oczywiste jest to że pustego go nie oddam 🤷‍♀️ więc czekam aż się dopiszecie do niego i będę szukać nowej prowadzącej ❤️
Już jedna propozycja siedzi mi w.glowie 😍😍 no ale zobaczymy jak to będzie ❤️
Także proszę wychodzić z za krzaków i dopisywać wizyty u lekarza ❤️

Ja acard biorę od 2-3 dnia cyklu. To jest lek, który można cały czas sobie brać, jak witaminę C. Oczywiście poniekąd ☺️
A.magnez rzeczywiście powinnam teraz zwiększyć dawkę, bo niby łykam codziennie, ale przed transferem to inaczej
Czytałam, że zapotrzebowanie na magnez dla kobiet w ciąży to 360 a jedna tabletka np magnefar B6 forte ma 100. Więc pasuje brać przynajmniej 3 dziennie a najlepiej 4. Ale w tych tabletkach jest Wit B6 a w tabletkach dla kobiet w ciąży (jeżeli ktoś takie przyjmuje ja np stosuje omegamed optima start) też ona jest i pasuje jej nie przedawkować. Tym bardziej, że magnez B6 dostarczamy też w jedzeniu. Więc ja biorę 2 dziennie magnezu i jedną optime póki co ;)

reklama
Dziewczyny nie wiem czy któraś słyszała,ale wrzucam link;
Dlatego też powołujemy do życia obywatelski projekt ustawy przywrócenia refundacji leczenia niepłodności, w tym zapłodnienia pozaustrojowego prowadzonego w ośrodkach medycznie wspomaganej prokreacji.

Obywatelski projekt ustawy „TAK dla In Vitro” zakłada, że na realizację programu polityki zdrowotnej leczenia niepłodności corocznie zostaną przeznaczone środki z budżetu państwa, będące do dyspozycji Ministra Zdrowia w wysokości nie niższej niż 500 mln zł

Do góry