reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję ❤️❤️

Kochana zobaczysz . Każda z nas zobaczy ❤️
Najważniejsze to się nie poddawać i walczyć . Ja nie raz miałam chwilę zwątpienia . Chciałam wszystko rzucić i żyć . Żyć normalnie bez ciągłych wizyty , leków . Strachu i na końcu rozczarowania .
Powiedziałam sobie że do kolejnej stymulacji nie podejdę... Że najwidoczniej jeśli się nie uda to nie zasługuje żeby zostać mamą ... Że zabiorę moje dzieci i żegnam się z klinika ... Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam dodania betę . Tylko @Coffe88 wie , ona światkiem że ja nie wierzyłam w powodzenie ... Poddałam się ... Ona wierzyła bardziej niż ja .... W dniu wczorajszym jak zobaczyłam serduszko lekarz mnie 3 razy uspokajał bo nie mógł maleństwa zmierzyć ... Cały obraz latał bo ja wyłam jak bóbr.

Pamiętaj do póki walczysz , jesteś zwycięzcą💪💪
Gratulacje Kochana :*

reklama
Dziękuję ❤️❤️

Kochana zobaczysz . Każda z nas zobaczy ❤️
Najważniejsze to się nie poddawać i walczyć . Ja nie raz miałam chwilę zwątpienia . Chciałam wszystko rzucić i żyć . Żyć normalnie bez ciągłych wizyty , leków . Strachu i na końcu rozczarowania .
Powiedziałam sobie że do kolejnej stymulacji nie podejdę... Że najwidoczniej jeśli się nie uda to nie zasługuje żeby zostać mamą ... Że zabiorę moje dzieci i żegnam się z klinika ... Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam dodania betę . Tylko @Coffe88 wie , ona światkiem że ja nie wierzyłam w powodzenie ... Poddałam się ... Ona wierzyła bardziej niż ja .... W dniu wczorajszym jak zobaczyłam serduszko lekarz mnie 3 razy uspokajał bo nie mógł maleństwa zmierzyć ... Cały obraz latał bo ja wyłam jak bóbr.

Pamiętaj do póki walczysz , jesteś zwycięzcą💪💪
Cudowne wieści 🥰🥰🥰 Bardzo wierzyłam, że tym razem będzie dobrze. Wywalczyłaś to swoje szczęście, jesteś mega silna 💪.

Niestety nie każda z nas znajdzie tyle siły do walki, nie każda z nas będzie zwycięzcą, bo niepłodność jest okrutna i czasami mimo ogromnego wysiłku i zaangażowania przegrywamy.
Ale całe szczęście jednak większości się udaje i dajecie przykład, że warto próbować wiele razy.

Wszystkiego dobrego kochana, ogromnie się cieszę Twoim szczęściem i życzę spokojnej ciąży ❤️❤️❤️

Bo najważniejsze to się nie poddawać i walczyć do końca !!! Szczerze to ja już traciłam nadzieję , jeszcze wczoraj do męża mówiłam że po co jedziemy do łodzi jak nie wiemy czy jest wszystko dobrze ... Zaryzykowaliśmy i pojechaliśmy ❤️ i dziś nasze maleństwo ma prawie 5 mm ❤️❤️
Przepiękna wiadomość. Masę radości i miłości w Tobie drzemie. Naprawdę zasługujesz na takie szczecie ;* Maluszek będzie miał najcudownieszją rodzinę. Gratulacje raz jeszcze. Teraz leniwej i spokojnej ciąży wam życzę ;*

Dziękuję pięknie ❤️❤️❤️

Teraz ryczę przez to co napisałaś 🙈❤️❤️
Przyjmij Kochanie prawdę do siebie ;* Dajesz nam siłę oraz wiarę, że każdej się uda tylko nie zawsze od razu. Czasem trzeba więcej wyczekać, wycierpieć, przelać masę słonych łez ale jak widać warto ;*

Uwielbiam ciebie i twoje rady. ;*

A propo rad od kiedy zaczynałyście brać magnez (i w jakiś ilościach) przed transferem bo mam w planach na własną rękę brać oraz acard ja mam zapisane że akard od potwierdzenia ciąży na usg.

reklama
Do góry