reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję ❤️❤️

Kochana zobaczysz . Każda z nas zobaczy ❤️
Najważniejsze to się nie poddawać i walczyć . Ja nie raz miałam chwilę zwątpienia . Chciałam wszystko rzucić i żyć . Żyć normalnie bez ciągłych wizyty , leków . Strachu i na końcu rozczarowania .
Powiedziałam sobie że do kolejnej stymulacji nie podejdę... Że najwidoczniej jeśli się nie uda to nie zasługuje żeby zostać mamą ... Że zabiorę moje dzieci i żegnam się z klinika ... Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam dodania betę . Tylko @Coffe88 wie , ona światkiem że ja nie wierzyłam w powodzenie ... Poddałam się ... Ona wierzyła bardziej niż ja .... W dniu wczorajszym jak zobaczyłam serduszko lekarz mnie 3 razy uspokajał bo nie mógł maleństwa zmierzyć ... Cały obraz latał bo ja wyłam jak bóbr.

Pamiętaj do póki walczysz , jesteś zwycięzcą💪💪
Gratulacje Kochana :*

reklama
Dziękuję ❤️❤️

Kochana zobaczysz . Każda z nas zobaczy ❤️
Najważniejsze to się nie poddawać i walczyć . Ja nie raz miałam chwilę zwątpienia . Chciałam wszystko rzucić i żyć . Żyć normalnie bez ciągłych wizyty , leków . Strachu i na końcu rozczarowania .
Powiedziałam sobie że do kolejnej stymulacji nie podejdę... Że najwidoczniej jeśli się nie uda to nie zasługuje żeby zostać mamą ... Że zabiorę moje dzieci i żegnam się z klinika ... Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam dodania betę . Tylko @Coffe88 wie , ona światkiem że ja nie wierzyłam w powodzenie ... Poddałam się ... Ona wierzyła bardziej niż ja .... W dniu wczorajszym jak zobaczyłam serduszko lekarz mnie 3 razy uspokajał bo nie mógł maleństwa zmierzyć ... Cały obraz latał bo ja wyłam jak bóbr.

Pamiętaj do póki walczysz , jesteś zwycięzcą💪💪
Cudowne wieści 🥰🥰🥰 Bardzo wierzyłam, że tym razem będzie dobrze. Wywalczyłaś to swoje szczęście, jesteś mega silna 💪.

Niestety nie każda z nas znajdzie tyle siły do walki, nie każda z nas będzie zwycięzcą, bo niepłodność jest okrutna i czasami mimo ogromnego wysiłku i zaangażowania przegrywamy.
Ale całe szczęście jednak większości się udaje i dajecie przykład, że warto próbować wiele razy.

Wszystkiego dobrego kochana, ogromnie się cieszę Twoim szczęściem i życzę spokojnej ciąży ❤️❤️❤️

Bo najważniejsze to się nie poddawać i walczyć do końca !!! Szczerze to ja już traciłam nadzieję , jeszcze wczoraj do męża mówiłam że po co jedziemy do łodzi jak nie wiemy czy jest wszystko dobrze ... Zaryzykowaliśmy i pojechaliśmy ❤️ i dziś nasze maleństwo ma prawie 5 mm ❤️❤️
Przepiękna wiadomość. Masę radości i miłości w Tobie drzemie. Naprawdę zasługujesz na takie szczecie ;* Maluszek będzie miał najcudownieszją rodzinę. Gratulacje raz jeszcze. Teraz leniwej i spokojnej ciąży wam życzę ;*

Dziękuję pięknie ❤️❤️❤️

Teraz ryczę przez to co napisałaś 🙈❤️❤️
Przyjmij Kochanie prawdę do siebie ;* Dajesz nam siłę oraz wiarę, że każdej się uda tylko nie zawsze od razu. Czasem trzeba więcej wyczekać, wycierpieć, przelać masę słonych łez ale jak widać warto ;*

Uwielbiam ciebie i twoje rady. ;*

A propo rad od kiedy zaczynałyście brać magnez (i w jakiś ilościach) przed transferem bo mam w planach na własną rękę brać oraz acard ja mam zapisane że akard od potwierdzenia ciąży na usg.

reklama
Do góry