reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie mogę sobie wyobrazić jaką radość czujesz. Jak i pozostałe dziewczyny którym się udaje. Mega zazdroszczę i nie będę się z tym kryła😃😘

Mam łezki szczęścia razem z wami 🥰

Mnie jesienny humor już dopada bo coraz częściej myślę, że mi oraz mężowi nie będzie dane zaznać takiej radości.

I w okół nas coraz więcej nowin o ciążowym brzuszku 😌
Myśl mocno pozytywnie! ♡ uda się Nam zobaczysz ! Ja też zazdraszczam, bo sama również chciałabym swojej dzidzi kochanej , całuję ♡

reklama
Mam przełożoną wizytę z jutra na dzisiaj na 18:30.
Całe szczęście, juz nie mogę się doczekać. Prenatalne miałam 22.08, wcześniej wizyte u swojego lekarza 16.08 i od tamtej pory żadnych badań... od kilku dni zestresowana jestem.bo mam dziwne kłucie w pochwie... naczytałam się że to może być skracanie szyjki macicy i nie ukrywam, że bardzo się boję. Dzisiaj 16+5.
Jak dla mnie wizyty raz w miesiącu to za długo...
Też miałam takie kłucia i myśli identyczne jak Ty.
Dziś 17+3 I wszystko ok po usg . Szyjka super.
Czasami też taki brzuch na dole mam .jakby spięty i to podobno też normalne. Także nie stresuj się

A ja cały czas się stymuluje do punkcji, dzisiaj miałam usg i coś słabo to trochę rośnie, w czwartek kolejne usg i zobaczymy jaka decyzje podejmie lekarz. Ale staram się być dobrej myśli😊

Nie mogę sobie wyobrazić jaką radość czujesz. Jak i pozostałe dziewczyny którym się udaje. Mega zazdroszczę i nie będę się z tym kryła😃😘

Mam łezki szczęścia razem z wami 🥰

Mnie jesienny humor już dopada bo coraz częściej myślę, że mi oraz mężowi nie będzie dane zaznać takiej radości.

I w okół nas coraz więcej nowin o ciążowym brzuszku 😌
Musisz wierzyć ze się uda!
Wiara czyni cuda i pozytywne myślenie pomaga.

Wierze ze każdej z Nas będzie dane potrzymać w ramionach dzieciątko 🤍🤍

reklama
Do góry