reklama
Trzymamy za Was kciuki, za nas też dziewczyny trzymały. Takie wieści dają siłę, to prawda. Też jak się starałam czekalam na wszystkie bety, serduszka, prenatalne i w końcu zdjęcia małych pociech dzięki temu wierzyłam, że się uda. I się udało.Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ale trudno się w takie cuda wirzerzy. Zawsze się widzi że dotykają innych a nas mijają
Ale dziewczyny cudowne wieści przekazujecie, dajecie siłę nam ciagle starającym się
Czysty optymizm i masa ciepła z tej wiadomości płynie ;*Trzymamy za Was kciuki, za nas też dziewczyny trzymały. Takie wieści dają siłę, to prawda. Też jak się starałam czekalam na wszystkie bety, serduszka, prenatalne i w końcu zdjęcia małych pociech dzięki temu wierzyłam, że się uda. I się udało.
Dużo przeszłam fizycznie i psychicznie. 6 IUI, jedno poronienie w 8 tygodniu. 4 lata bardzo intensywnych starań. Rozumiem każda z Was i nawet nie wobrazacie sobie jak mocno Wam kibicuję! Jestem z każdą z Was. Każda historia jest inna ale cel jest ten sam. Nie zamierzam znikać z tego forum, czekam na happy end każdej z Was ❤❤❤Czysty optymizm i masa ciepła z tej wiadomości płynie ;*
Klaudusia92
Zaciekawiona BB
Gratulacje !!!Dziewczyny mam betę : 490 ! Muszę za 2 dni powtórzyć czy jest przyrost
Nawet sobie niw wyobrażam jaka to musi być radość dla Ciebie i męża!
Obym kiedyś sama mogła tego doświadczyć !
Dbajcie o siebie !!!!
Klaudusia92
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a co się dzieje z komórkami które zostają gdy już uda się i dzidziutek przyjdzie na świat.?Wy tez się doczekacie jak każda z Nas tu na tym forum !! Wiara czyni cuda , poprostu
To jest jeden aspekt który dotychczas bardzo mnie od tematu iv odsuwał… zanim się zdecydowałam..
Ice41
Fanka BB :)
Komórki się mrozi albo są przekazywane do adopcji lub niszczone. Zarodki są mrożone, nigdy nie niszczone, więc albo opłacicie mrożenie albo pójdą do adopcji - tylko nie wiem, jak ta procedura wygląda. W umowie o przechowywanie jest to rozpisane.Dziewczyny a co się dzieje z komórkami które zostają gdy już uda się i dzidziutek przyjdzie na świat.?
To jest jeden aspekt który dotychczas bardzo mnie od tematu iv odsuwał… zanim się zdecydowałam..
Ice41
Fanka BB :)
Ja np ze względu na wiek podejdę tylko raz z happy endem, więc nie zapładniałam wszystkich komórek na raz, bo wiem, że nie wrócę po pozostałe zarodki. Mam zamrożone komórki jajowe, ale ponieważ 1 transfer się nie udał, to je teraz będę rozmrażać i zapładniać.Dziewczyny a co się dzieje z komórkami które zostają gdy już uda się i dzidziutek przyjdzie na świat.?
Coraz częściej coś mi dolega albo żołądek daje o sobie znać albo jelita a wieczorami męczy mnie zgaga@Emmka87 a Ty jak się czujesz?
Kiedy masz wizytę u lekarza przypomnisz?
Ja ciagle mam bóle podbrzusza
No i odliczam dni …
Podbrzusze tez czasem zaboli
Chyba muszę zmienić dietę na bardziej lekkostrawna
Wizyta w piątek i już doczekać się nie mogę
Oby wszystko było dobrze
Robiłaś jeszcze betę czy czekasz cierpliwie tak jak ja?
reklama
ja Ci dam że się nie udaOoo kurczę to będziemy działać razem czekam na ten okres jak nigdy
Niby za 3 dni powinien się pojawić …
Sprawdzałam w tym cyklu owulacje i jak zazwyczaj wypadała w 17-18 dniu cyklu tak teraz była w 21 …
Póki co korzystam z życia jem wędzone rybki , sushi , tatary i carpaccio ile wlezie , robie zabiegi w ciąży niedozwolone baaa dziś wieczorem nawet drinka sobie zrobię a nie pije od 3 miesięcy
Czuje ze ten transfer się nie uda bo cudem by było uzyskać druga ciąże za drugim transferem ale jak zwykle zrobię wszystko żeby było dobrze
W ostatnie 2 miesiące schudłam 5kg Lepiej się odżywiałam , wiecej ruchu ,dużo wody … jestem mega z siebie dumna
Podejdę do transferu z 6 z przodu
A od 2 lat była to niezmienna 7
Jesien pięknie się zaczyna
Niech te cuda trwają i dalej się wydarzają
Zasługujemy na to wszystkie
Podziel się: