CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile stresu... wizyta opóźniona ponad pół godziny. Kłucie jest normalne, nie ma paniki, teraz podobno dużo będzie sie dzialo innych rzeczy. Wszystko tam rośnie. Ale wszystko ogolnie dobrze. Dzidzia rośnie prawidłowo - będzie dziewczyna@Pati32 jak po wizycie ?
O kurcze kochana rewelacjaja w poniedziałek wizyta u nas niby też dziewczynka, ale mam nadzieję, że teraz lekarz potwierdzi tak na pewno.... Ja też cały czas czuję coś na dole brzucha jakiś ból, coś dziwnegoale już odpuściłam zamartwianie bo idzie zglupiećwłaśnie mówię sobie, że maleństwo rośnie brzuch rośnie i wszytko się tam rozciągabardzo, bardzo się cieszękiedy teraz wizyta? Coś o połówkowych wiesz kiedy bd?Ile stresu... wizyta opóźniona ponad pół godziny. Kłucie jest normalne, nie ma paniki, teraz podobno dużo będzie sie dzialo innych rzeczy. Wszystko tam rośnie. Ale wszystko ogolnie dobrze. Dzidzia rośnie prawidłowo - będzie dziewczyna
Wspaniale gratulacjeIle stresu... wizyta opóźniona ponad pół godziny. Kłucie jest normalne, nie ma paniki, teraz podobno dużo będzie sie dzialo innych rzeczy. Wszystko tam rośnie. Ale wszystko ogolnie dobrze. Dzidzia rośnie prawidłowo - będzie dziewczyna
Tak, to strach. Racja. Medytacja mi nie pomaga.To strach a nie przeczucia. Ja wewnętrznie w ogóle nie chciałam podchodzić do transferu, bo się bałam, a jednak się udało nigdy nie wiesz co Cię spotka
Będzie wspanialy! Ja zwalniam brzuch w pazdzierniku, wiec mam nadzieje, ze go przejmiesz ❤Boże aż się poryczałam jak to czytałam lepiej tego wszystkiego nie można było ująć. Mocno w to wierzę że październik będzie cudownym miesiącem ... Chodź wlasnie w październiku minie dwa lata od momentu jak usłyszałam najgorsze słowa w moim życiu ( że muszę odstawić leki i muszę poronić ) od tego dnia nie kojarzy mi się ten miesiąc dobrze . Wręcz nienawidzę go eh... Dlaczego to wszystko jest takie h**owe
Coś mi się kolaży z tą dziewczyną ale również nie kojarzę nicku
Teraz wizyta 10.10.O kurcze kochana rewelacjaja w poniedziałek wizyta u nas niby też dziewczynka, ale mam nadzieję, że teraz lekarz potwierdzi tak na pewno.... Ja też cały czas czuję coś na dole brzucha jakiś ból, coś dziwnegoale już odpuściłam zamartwianie bo idzie zglupiećwłaśnie mówię sobie, że maleństwo rośnie brzuch rośnie i wszytko się tam rozciągabardzo, bardzo się cieszękiedy teraz wizyta? Coś o połówkowych wiesz kiedy bd?
Super wiadomosci dzisiejszego wieczora ;*Dziewczyna mamy serducho i człowieka o wym 7,3 mm
Gratulacje! Tak się cieszęDziewczyna mamy serducho i człowieka o wym 7,3 mm