reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ile stresu... wizyta opóźniona ponad pół godziny. Kłucie jest normalne, nie ma paniki, teraz podobno dużo będzie sie dzialo innych rzeczy. Wszystko tam rośnie. Ale wszystko ogolnie dobrze. Dzidzia rośnie prawidłowo - będzie dziewczyna 😀
O kurcze kochana rewelacja😀😀ja w poniedziałek wizyta 😀u nas niby też dziewczynka, ale mam nadzieję, że teraz lekarz potwierdzi tak na pewno.... Ja też cały czas czuję coś na dole brzucha jakiś ból, coś dziwnego😀ale już odpuściłam zamartwianie bo idzie zglupieć😀właśnie mówię sobie, że maleństwo rośnie brzuch rośnie i wszytko się tam rozciąga😀bardzo, bardzo się cieszę😀kiedy teraz wizyta? Coś o połówkowych wiesz kiedy bd?

Boże aż się poryczałam jak to czytałam 😭😭😭 lepiej tego wszystkiego nie można było ująć. Mocno w to wierzę że październik będzie cudownym miesiącem ... Chodź wlasnie w październiku minie dwa lata od momentu jak usłyszałam najgorsze słowa w moim życiu ( że muszę odstawić leki i muszę poronić ) od tego dnia nie kojarzy mi się ten miesiąc dobrze . Wręcz nienawidzę go 😓😓😓 eh... Dlaczego to wszystko jest takie h**owe 😭😭

Coś mi się kolaży z tą dziewczyną ale również nie kojarzę nicku 😔
Będzie wspanialy! Ja zwalniam brzuch w pazdzierniku, wiec mam nadzieje, ze go przejmiesz ;)

O kurcze kochana rewelacja😀😀ja w poniedziałek wizyta 😀u nas niby też dziewczynka, ale mam nadzieję, że teraz lekarz potwierdzi tak na pewno.... Ja też cały czas czuję coś na dole brzucha jakiś ból, coś dziwnego😀ale już odpuściłam zamartwianie bo idzie zglupieć😀właśnie mówię sobie, że maleństwo rośnie brzuch rośnie i wszytko się tam rozciąga😀bardzo, bardzo się cieszę😀kiedy teraz wizyta? Coś o połówkowych wiesz kiedy bd?
Teraz wizyta 10.10.
Nic o połówkowych nie mówiła...
Dokładnie, wszystko rośnie i mogą być dziwne uczucia. Podobno niedługo zacznę czuć ruchy... 🙈🙈🙈

reklama
Do góry