reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mogę sobie wyobrazić jaką radość czujesz. Jak i pozostałe dziewczyny którym się udaje. Mega zazdroszczę i nie będę się z tym kryła😃😘

Mam łezki szczęścia razem z wami 🥰

Mnie jesienny humor już dopada bo coraz częściej myślę, że mi oraz mężowi nie będzie dane zaznać takiej radości.

I w okół nas coraz więcej nowin o ciążowym brzuszku 😌
Myśl mocno pozytywnie! ♡ uda się Nam zobaczysz ! Ja też zazdraszczam, bo sama również chciałabym swojej dzidzi kochanej , całuję ♡

reklama
Mam przełożoną wizytę z jutra na dzisiaj na 18:30.
Całe szczęście, juz nie mogę się doczekać. Prenatalne miałam 22.08, wcześniej wizyte u swojego lekarza 16.08 i od tamtej pory żadnych badań... od kilku dni zestresowana jestem.bo mam dziwne kłucie w pochwie... naczytałam się że to może być skracanie szyjki macicy i nie ukrywam, że bardzo się boję. Dzisiaj 16+5.
Jak dla mnie wizyty raz w miesiącu to za długo...
Też miałam takie kłucia i myśli identyczne jak Ty.
Dziś 17+3 I wszystko ok po usg . Szyjka super.
Czasami też taki brzuch na dole mam .jakby spięty i to podobno też normalne. Także nie stresuj się

A ja cały czas się stymuluje do punkcji, dzisiaj miałam usg i coś słabo to trochę rośnie, w czwartek kolejne usg i zobaczymy jaka decyzje podejmie lekarz. Ale staram się być dobrej myśli😊

Nie mogę sobie wyobrazić jaką radość czujesz. Jak i pozostałe dziewczyny którym się udaje. Mega zazdroszczę i nie będę się z tym kryła😃😘

Mam łezki szczęścia razem z wami 🥰

Mnie jesienny humor już dopada bo coraz częściej myślę, że mi oraz mężowi nie będzie dane zaznać takiej radości.

I w okół nas coraz więcej nowin o ciążowym brzuszku 😌
Musisz wierzyć ze się uda!
Wiara czyni cuda i pozytywne myślenie pomaga.

Wierze ze każdej z Nas będzie dane potrzymać w ramionach dzieciątko 🤍🤍

reklama
Do góry