Rozumiem. Ja po prostu nie czuje, ze w ogole chce sprawdzac bete i ze cos mi to da. Dla mnie osobiscie to wiecej stresu na ten moment. Bez znaczenia czy jest to płatne czy nieJa mam jak dotąd doświadczenie z zakresu IUI - lekarz kazał mi zrobić test 3 dni po opóźnieniu się miesiączki! Nic wcześniej... I o teście z krwi nie było mowy. Ale zasadniczo można pójść do lekarza ogólnego i poprosić o skierowanie, wtedy beta jest darmowa - jeśli nie, kosztuje 28 euro, ale i tak da się potem tę sumę odzyskać. Natomiast na pewno nie w 10 dpo ;-)
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Spoko, to tylko dla porównania, bo pisałaś o UK, była mowa o Polsce, więc dokładam swoją cegiełkę z info o Francji ;-)Rozumiem. Ja po prostu nie czuje, ze w ogole chce sprawdzac bete i ze cos mi to da. Dla mnie osobiscie to wiecej stresu na ten moment. Bez znaczenia czy jest to płatne czy nie
Rozumiem a Ty na jakim etapie jestes? Znasz juz wynik?Spoko, to tylko dla porównania, bo pisałaś o UK, była mowa o Polsce, więc dokładam swoją cegiełkę z info o Francji ;-)
Madame JS
Wynik? Znam te wszystkie z moich nieudanych inseminacji, tak... do etapu bety nie dotarłam nigdy.Rozumiem a Ty na jakim etapie jestes? Znasz juz wynik?
Kasialucky
Tak jak Ty -badamy zarodkiNo to teraz żeby urosły piękne blastocysty ♡♡♡ będziesz miała transfer świeży czy mrożony??
Acha. Myslalam ze moze jestes aktualnie po transferzeWynik? Znam te wszystkie z moich nieudanych inseminacji, tak... do etapu bety nie dotarłam nigdy.
Hankaa
Trzymam kciukiPobrali mi 8 komórek
Czuje sie dobrze
Jednej pani która była obok mnie za zasłonka pękły juz 3 pecherzyki i pobrali jej to co zostało. Biedna
JestemMama!
To teraz wielkie za ich sex na szkiełku , niech się dziejePobrali mi 8 komórek
Czuje sie dobrze
Jednej pani która była obok mnie za zasłonka pękły juz 3 pecherzyki i pobrali jej to co zostało. Biedna
U mnie jeszcze mowili, zeby nie uzywac perfum
A kiedy miałaś transfer?Hej dziewczyny, jestem tu nowa, chcialabym sie poradzic..
Jestem 11 dpt 5niowego zarodka. Test powinnam zrobic w srode, ale samopoczucie nie dawalo mi spokoju i zrobilam dzis. Wyszedl pozytywny. Czy jesli bralam ovitrelle 8 czerwca, to moze byc to nadal hcg z zastrzyku?
reklama
15 czerwcaA kiedy miałaś transfer?
Podziel się: