W takim razie czekam cierpliwie Choć dziś syn od samego rana funduje mi taką jazdę, że nawet czas przestał mi się dłużyć Czuje się już dobrze, a nawet bardzo dobrze. Cały wtorek po powrocie z kliniki przespałam, nawet synek sam się bawił co jest normalnie niespotykane w środę trochę jeszcze leniuchowałam a od czwartku pracuję normalnie i czuję się dobrze. W środę jeszcze mnie bolał dół brzucha a teraz jest już okiPamiętaj że im dłużej nie dzwonią tym lepiej a jak się już ogólnie czujesz po punkcji?
reklama
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Tak, dzwonili wstępnie 3 zarodki ale ile dotrwa do mrożenia to się okaże. Mam czekać na telefon w przyszłym tygodniu.@Magdalena.Be Czy masz już jakieś wieści z kliniki na temat zarodków? O ile dobrze pamiętam Ty miałaś punkcję w poniedziałek i tak się zastanawiam czy już dzwonili, bo ja czekam na ten telefon i schizuje
Spodziewałam się lepszych wieści, ale co ma być to będzie.
Kasialucky
Fanka BB :)
Magda a co ty suplementowalas przed punkcja ? Mialas jakaś specjalna diete?Tak, dzwonili wstępnie 3 zarodki ale ile dotrwa do mrożenia to się okaże. Mam czekać na telefon w przyszłym tygodniu.
Dobrze ze już doszłaś do siebie jak nie dzwonią to dobrze a w następnym tygodni same dobre wiadomości będąW takim razie czekam cierpliwie Choć dziś syn od samego rana funduje mi taką jazdę, że nawet czas przestał mi się dłużyć Czuje się już dobrze, a nawet bardzo dobrze. Cały wtorek po powrocie z kliniki przespałam, nawet synek sam się bawił co jest normalnie niespotykane w środę trochę jeszcze leniuchowałam a od czwartku pracuję normalnie i czuję się dobrze. W środę jeszcze mnie bolał dół brzucha a teraz jest już oki
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Kwasy omega 3 i witamina D,Magda a co ty suplementowalas przed punkcja ? Mialas jakaś specjalna diete?
Specjalnej diety nie miałam, starałam się jeść więcej białka i ryb.
Z tego co dziewczyny polecały do suplementacji to koenzym q10.
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Ja na drugi dzień poszłam do roboty, ale cały czas mnie podbrzusze bolało a wczoraj przyszedł okres.W takim razie czekam cierpliwie Choć dziś syn od samego rana funduje mi taką jazdę, że nawet czas przestał mi się dłużyć Czuje się już dobrze, a nawet bardzo dobrze. Cały wtorek po powrocie z kliniki przespałam, nawet synek sam się bawił co jest normalnie niespotykane w środę trochę jeszcze leniuchowałam a od czwartku pracuję normalnie i czuję się dobrze. W środę jeszcze mnie bolał dół brzucha a teraz jest już oki
Muszę się umówić na wizytę do lekarki co dalej robimy.
Kasialucky
Mnie lekarz kazał brać dawke 400 dziennieKwasy omega 3 i witamina D,
Specjalnej diety nie miałam, starałam się jeść więcej białka i ryb.
Z tego co dziewczyny polecały do suplementacji to koenzym q10.
Rozmawiałam z kolezanka która miała 3 punkcje
Pierwsza bez koenzymu- wynik 10 komórek, 2 zarodki
Pozostałe dwie z koenzymem po dwadzieścia kilka komórek i - po 7/8 zarodków
Gdybyście decydowali o ewentualnej kolejnej punkcji to zażywaj śmiało.
Ale trzymam bardzo mocno kciuki aby te 3 wystarczyły
Elessi
Nigdy nie badałam ale pytam z ciekawosci bo ponoc wybór płci jest w PL zakazaneZ dokumentów z pgd da się to wywnioskować przynajmniej w invicta. A badałaś może w invicta?
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
No właśnie jest spora różnica, wolałabym już nie podchodzić do kolejnej proceduryMnie lekarz kazał brać dawke 400 dziennie
Rozmawiałam z kolezanka która miała 3 punkcje
Pierwsza bez koenzymu- wynik 10 komórek, 2 zarodki
Pozostałe dwie z koenzymem po dwadzieścia kilka komórek i - po 7/8 zarodków
Gdybyście decydowali o ewentualnej kolejnej punkcji to zażywaj śmiało.
Ale trzymam bardzo mocno kciuki aby te 3 wystarczyły
Teraz pozostaje mi czekać i zobaczymy co wyjdzie.
Czy w ogóle dojdzie do transferu czy nie.
reklama
Rozumiem, oby te 3 były szczęśliwe W takim razie trzymam kciuki za pozytywne wiadomości w przyszłym tygodniu dla nas obuTak, dzwonili wstępnie 3 zarodki ale ile dotrwa do mrożenia to się okaże. Mam czekać na telefon w przyszłym tygodniu.
Podziel się: