Serduszkowelove
Fanka BB :)
Poczytałam teraz trochę Waszych wpisów, jakiej firmy koenzym q10 polecacie ? Znalazłam taki Link do: Koenzym Q10 (Ubichinon) 400 mg - 95% Substancji Czynnych - Vitama Nature
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Jest tylko taki komentarz. Ale chyba wszystkim tak piszą.A jeszcze Ci cis tam napisali??? Bo ja tak za bardzo noe rozumiem o co chodzi skoro jest prawidłowy XY LUB XX
Bardzo duzo dziewczyn poleca SwansonaPoczytałam teraz trochę Waszych wpisów, jakiej firmy koenzym q10 polecacie ? Znalazłam taki Link do: Koenzym Q10 (Ubichinon) 400 mg - 95% Substancji Czynnych - Vitama Nature
Tez miałam badanie PGS ale u mnie niestety wszystkie były uszkodzone zarodki w 22 chromosomie, wiec Ci nie pomogę. Myśle ze to zalecenie jest postawione tak jak przy badaniu wolnego dna płodu ze w razie czego gdy badania obrazowe złe wychodzą wskazane jest poszerzenie diagnostykiNie. Jest tylko taki komentarz. Ale chyba wszystkim tak piszą.
A nie dostałaś żadnych tabletek po punkcji? Ja mam umówioną wizytę u prof. na piątek, ale dzień po punkcji czyli od środy mam brać duphaston 2 razy dziennie przez 10 dni.Tak, szybko właśnie.
Ale z tego co czytałam to dziewczyny po punkcji też wcześniej dostawały.
Nie wiem jak to dalej będzie z cyklem, kiedy się unormuje itd.
Dziękuję jaką dawkę? 100mg 200 ? i czy jeszcze oprócz tego coś? Ja stosuje ADEK I Jodolit od Zięby mam bardzo dobre samopoczucie plus shatavariBardzo duzo dziewczyn poleca Swansona
Sama go stosuje
Ja jestem w trakcie stymulacji juz i lekarz zalecił mi 2x200 czyli dzienna dawka 400Dziękuję jaką dawkę? 100mg 200 ? i czy jeszcze oprócz tego coś? Ja stosuje ADEK I Jodolit od Zięby mam bardzo dobre samopoczucie plus shatavari
Ja właśnie nic nie dostałam a też o to pytałam.A nie dostałaś żadnych tabletek po punkcji? Ja mam umówioną wizytę u prof. na piątek, ale dzień po punkcji czyli od środy mam brać duphaston 2 razy dziennie przez 10 dni.
Jak się czujesz ???Ja jestem w trakcie stymulacji juz i lekarz zalecił mi 2x200 czyli dzienna dawka 400
Dodatkowo ovarin, wit D4000, omega 3,6
Narazie dobrze- w środę mam pogląd.Jak się czujesz ???