reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To tym bardziej powinna mu sie zapalić czerwona lampka 🤷🏻‍♀️

to tym bardziej nie byłabym taka pewna twoich naturalnych hormonow 🤷🏻‍♀️ U mnie niby wszystko ok w normie a jak nie brałam progesteronu to krwawiłam w ciazy
Zawsze po owolacji brałam hormony
Duphaston utrogestan estrofem, ale No jak widać coś i tak jest nie tak

@eij czy Ty zdajesz sobie sprawę że to już za chwileczkę ❤️❤️❤️
Nooo. Właśnie siedzę, myślę i niedowierzam 😲 ale jest mi już bardzo ciężko, stawy mi siadają, szczególnie kolana. Więc z jednej strony mimo tego całego czasu wyczekiwania boję się że nie jestem gotowa na te całe zmiany, po czym wstaję i próbuję jakoś funkcjonować i stwierdzam że jestem gotowa jak cholera byle tylko lżej było 🤣🤣🤣

Zawsze po owolacji brałam hormony
Duphaston utrogestan estrofem, ale No jak widać coś i tak jest nie tak
Estrofem po owulacji? A jego nie bierze sie przed na endo? Ja przy 2 poprzednich brałam duphaston a teraz biore jeszcze dodatkowo utrogestan bo w sumie nie byliśmy w 100% pewni tej owulacji bo juz pęcherzyka nie było jak dotarłam na usg 🤷🏻‍♀️ Wiec mi dorzucił tak na wszelki wypadek.

A progesteron badałaś?
Badałam jest niski 9 w sobotę był 11 we wtorek w co teraz już nie wierzę był 50 ale uważam że to był błąd labo bo nie możliwe by w takim tempie od soboty rosło i w takim samym spaflo. Gdzie zaznaczam jestem na cyklu sztucznym. Dziś dołożyli mi zastrzyk prolux czy jakoś tak

Estrofem po owulacji? A jego nie bierze sie przed na endo? Ja przy 2 poprzednich brałam duphaston a teraz biore jeszcze dodatkowo utrogestan bo w sumie nie byliśmy w 100% pewni tej owulacji bo juz pęcherzyka nie było jak dotarłam na usg 🤷🏻‍♀️ Wiec mi dorzucił tak na wszelki wypadek.
Kurde nie wiem ja to zielona jestem w tym ale zawsze to brałam po owolucji i w sumie brałam do wczoraj bo wczoraj byłam na becie

reklama
Do góry