10To może na początku były dwa dzidziusie a jeden się wchłonął? Też się tak czasami zdarza. Poczekaj na konsultację z lekarzem. Ja bym jeszcze niczego nie przekreślała. Albo dzieciaczki potrzebują więcej czasu. A który jesteś dziś dpt?
reklama
Zawsze po owolacji brałam hormonyTo tym bardziej powinna mu sie zapalić czerwona lampka
to tym bardziej nie byłabym taka pewna twoich naturalnych hormonow U mnie niby wszystko ok w normie a jak nie brałam progesteronu to krwawiłam w ciazy
Duphaston utrogestan estrofem, ale No jak widać coś i tak jest nie tak
eij
Fanka BB :)
Poczekaj co lekarz powie, pewnie będzie kazał zrobić jeszcze przyrost za dwa dni. Nie trać wiary.
eij
A progesteron badałaś?
eij
Nooo. Właśnie siedzę, myślę i niedowierzam ale jest mi już bardzo ciężko, stawy mi siadają, szczególnie kolana. Więc z jednej strony mimo tego całego czasu wyczekiwania boję się że nie jestem gotowa na te całe zmiany, po czym wstaję i próbuję jakoś funkcjonować i stwierdzam że jestem gotowa jak cholera byle tylko lżej było@eij czy Ty zdajesz sobie sprawę że to już za chwileczkę
Elessi
Estrofem po owulacji? A jego nie bierze sie przed na endo? Ja przy 2 poprzednich brałam duphaston a teraz biore jeszcze dodatkowo utrogestan bo w sumie nie byliśmy w 100% pewni tej owulacji bo juz pęcherzyka nie było jak dotarłam na usg Wiec mi dorzucił tak na wszelki wypadek.Zawsze po owolacji brałam hormony
Duphaston utrogestan estrofem, ale No jak widać coś i tak jest nie tak
Badałam jest niski 9 w sobotę był 11 we wtorek w co teraz już nie wierzę był 50 ale uważam że to był błąd labo bo nie możliwe by w takim tempie od soboty rosło i w takim samym spaflo. Gdzie zaznaczam jestem na cyklu sztucznym. Dziś dołożyli mi zastrzyk prolux czy jakoś takA progesteron badałaś?
Kurde nie wiem ja to zielona jestem w tym ale zawsze to brałam po owolucji i w sumie brałam do wczoraj bo wczoraj byłam na becieEstrofem po owulacji? A jego nie bierze sie przed na endo? Ja przy 2 poprzednich brałam duphaston a teraz biore jeszcze dodatkowo utrogestan bo w sumie nie byliśmy w 100% pewni tej owulacji bo juz pęcherzyka nie było jak dotarłam na usg Wiec mi dorzucił tak na wszelki wypadek.
reklama
Orchidea33
Mnie mozeszz wpisac na 28.10.2022 na porodBo dziś bez kalendarza jutro będzie widać
Podziel się: