KarolinaJ79
Fanka BB :)
Ja tez ja tez tak uważam ze są superZ 11.11 są super ludzie nieskromnie powiem że wiem co mówię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez ja tez tak uważam ze są superZ 11.11 są super ludzie nieskromnie powiem że wiem co mówię
Dzięki niemu ja mam AnieW Krakowie jest Jerzy Przybycień mówią o nim że jest od najtrudniejszych przypadków
O matkoDzięki niemu ja mam Anie
Ja mam niepłodność wtórna to strasznie długa historia- syn ma 10 lat a Aniulka wczoraj rok. Z synem bez problemu a o Anie 9 lat! W końcu okazało się ze immunologia - za bardzo podobna jestem do męża - dobrze ze tylko w immunologii . Tak wiec 4 lata zajęły mi wyrównanie tego cholerstwa a potem dzięki niemu i jego wiedzy o podejściu na accofilu encortonoe i progrfie dały efekt mojej małej zołzy . Jutro zabieram kolejnego kropka i leki od Niego to estrofem, prolutex, crinon, utrogestan, acard, Clexan, prograf, encorton i accofil i jeszcze jeden lek dowcipny z estrogenami ale nazwy nie pamietam!! Także uważam ze nie należy się poddawać bo dla każdej znać w końcu zaświeci słońce !!!O matko
A jak długo sie starałas? Jakie mieliscie problemy?
Ja w ten najbliższy poniedziałek mam wizytę kolejna u niego, ma zadecydować czy zaczynamy stymulacje
Piekna historia! Trzymam kciuki Za kolejne szczesliwe zakończenieJa mam niepłodność wtórna to strasznie długa historia- syn ma 10 lat a Aniulka wczoraj rok. Z synem bez problemu a o Anie 9 lat! W końcu okazało się ze immunologia - za bardzo podobna jestem do męża - dobrze ze tylko w immunologii . Tak wiec 4 lata zajęły mi wyrównanie tego cholerstwa a potem dzięki niemu i jego wiedzy o podejściu na accofilu encortonoe i progrfie dały efekt mojej małej zołzy . Jutro zabieram kolejnego kropka i leki od Niego to estrofem, prolutex, crinon, utrogestan, acard, Clexan, prograf, encorton i accofil i jeszcze jeden lek dowcipny z estrogenami ale nazwy nie pamietam!! Także uważam ze nie należy się poddawać bo dla każdej znać w końcu zaświeci słońce !!!
Tak naturalną. Basia całkowicie obalila przyczynę mojej niepłodnościJa ma jeszcze 2. - po 1 jadę właśnie jutro adrugi w odwecie, chociaż boje się bo chora jestem ale mam nadzieje ze jak pisałaś to mi pomoże a nie zaszkodzi.
Gratuluje Ci Kochana z całego Basia to chyba naturalna niespodzianka ??
Pamiętaj że progesteron wydziela się skokowo więc w ciągu dnia możesz mieć kilka różnych wartościBadałam jest niski 9 w sobotę był 11 we wtorek w co teraz już nie wierzę był 50 ale uważam że to był błąd labo bo nie możliwe by w takim tempie od soboty rosło i w takim samym spaflo. Gdzie zaznaczam jestem na cyklu sztucznym. Dziś dołożyli mi zastrzyk prolux czy jakoś tak
Natalka Cię odblokowała, także jak nie chcesz 40 rozbójników to lepiej uważaj KochanaTak naturalną. Basia całkowicie obalila przyczynę mojej niepłodności
No kilku lekarzy nie potrafiło odblokować dwóch niedroznych jajwodow A tu taka niespodzianka oj tak teraz już szlaban mężowi nalozylamNatalka Cię odblokowała, także jak nie chcesz 40 rozbójników to lepiej uważaj Kochana