JestemMama!
Fanka BB :)
Zazdrooo u nas cały dzień szaryU nas słoneczko ale zimno. Ok 1 stopnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdrooo u nas cały dzień szaryU nas słoneczko ale zimno. Ok 1 stopnia
Bo dziś bez kalendarza jutro będzie widaćNie zauważyłam dzięki
Zazdrooo , u mnie teraz ma być do poniedziałku zimno ja mam blisko góry więc i pogoda taka górskaojej to Wy tam zimę macie u nas w Szczecinie pięknie słonecznie miłego dniaaaaa
U mnie dziś tylko 103.80 przyrost 50 %nic z tego chyba nie będzieTrzymam mocno kciuki niech rośnie
A miałaś jeden czy dwa zarodki?U mnie dziś tylko 103.80 przyrost 50 %nic z tego chyba nie będzie
2A miałaś jeden czy dwa zarodki?
To może na początku były dwa dzidziusie a jeden się wchłonął? Też się tak czasami zdarza. Poczekaj na konsultację z lekarzem. Ja bym jeszcze niczego nie przekreślała. Albo dzieciaczki potrzebują więcej czasu. A który jesteś dziś dpt?
To tym bardziej powinna mu sie zapalić czerwona lampkaZa pierwszym razem podchodziłam na sztucznym
Teraz te obydwa razy były na naturalnym
to tym bardziej nie byłabym taka pewna twoich naturalnych hormonow U mnie niby wszystko ok w normie a jak nie brałam progesteronu to krwawiłam w ciazyZa pierwszym razem podchodziłam na sztucznym
Teraz te obydwa razy były na naturalnym
zazdroszczę gór ja mam morze na wyciągnięcie ręki ale po 5 latach pracy w sezonie na promenadzie to mnie nie kręciZazdrooo , u mnie teraz ma być do poniedziałku zimno ja mam blisko góry więc i pogoda taka górska
Tez o tym pomyslalam u mojej kolezanki wlasnie jeden sie wchłonąłTo może na początku były dwa dzidziusie a jeden się wchłonął? Też się tak czasami zdarza. Poczekaj na konsultację z lekarzem. Ja bym jeszcze niczego nie przekreślała. Albo dzieciaczki potrzebują więcej czasu. A który jesteś dziś dpt?