reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Na modyfikowane i tak jej zasmakowało ze przestała mi jesc inne rzeczy 🙈 wlasnie jestem na etapie próby odstawiania wogole od mleka bo nic innego nie chce mi jesc tylko by to mleko litrami piła 🤦🏻‍♀️ A ile mialas w sumie transferów? Za którym razem ci sie udało? I ile zrobilas karmiąc?
Ogólnie mieliśmy 9 zarodków
Pierwszy mój transfer i się udało i teraz te dwa niestety nie
Także jeszcze mamy 6 blastek

reklama
Jejku to mega jej posmakowało 😁 u nas mały nie chce jeść mięsa w ogóle, ogólnie zje wszystko gdzie nie ma mięsa i ryby…
W sumie miałam 3 transfery w tym 2 zrobione jak karmie
Ok tzn ze udało sie wam za pierwszym razem ❤️ Super ❤️ To mysle ze jak odstawisz to odrazu sie uda znowu 💪🏽 A ile masz jeszcze śnieżynek?

Ogólnie mieliśmy 9 zarodków
Pierwszy mój transfer i się udało i teraz te dwa niestety nie
Także jeszcze mamy 6 blastek
😉 widze ze odpowiadzasz na moje pytania telepatycznie hehehe super wynik mi pozwolili zapłodnić tylko 6 resztę komórek zamroziłam na wszelki wypadek ale chyba nie beda potrzebne. Nam została jeszcze jedna ale nie wiem czy sie zdecyduje 🙈 teraz mnie pytali czy chce odrazu dwójkę 😂 na sama myśl miałam stan przedzawałowy. Tak sobie mysle ze moze ten ostatni transfer zrobie wlasnie karmiąc zeby zmniejszyć szanse bo chyba nie miałabym odwagi oddac do adopcji a zniszczyć nie mozna 🤷🏻‍♀️ a powiem szczerze ze juz jestem mega zmęczona i nie wiem czy dałabym rade na 4 dziecko 🙈

😉 widze ze odpowiadzasz na moje pytania telepatycznie hehehe super wynik mi pozwolili zapłodnić tylko 6 resztę komórek zamroziłam na wszelki wypadek ale chyba nie beda potrzebne. Nam została jeszcze jedna ale nie wiem czy sie zdecyduje 🙈 teraz mnie pytali czy chce odrazu dwójkę 😂 na sama myśl miałam stan przedzawałowy. Tak sobie mysle ze moze ten ostatni transfer zrobie wlasnie karmiąc zeby zmniejszyć szanse bo chyba nie miałabym odwagi oddac do adopcji a zniszczyć nie mozna 🤷🏻‍♀️ a powiem szczerze ze juz jestem mega zmęczona i nie wiem czy dałabym rade na 4 dziecko 🙈
U nas tylko dlatego można było zapłodnić wszystkie ponieważ mąż jest chory przyjmuje leki które znacznie obniżają jakość nasienia.
Jejku to mi się marzy czwórka ❤️😍🙊 ale wiadomo wszystko się może zmienić bo narazie mam tylko jedno.
Ja to samo powiedziałam, ze nie umiałabym oddać do adopcji nie ma szans

U nas tylko dlatego można było zapłodnić wszystkie ponieważ mąż jest chory przyjmuje leki które znacznie obniżają jakość nasienia.
Jejku to mi się marzy czwórka ❤️😍🙊 ale wiadomo wszystko się może zmienić bo narazie mam tylko jedno.
Ja to samo powiedziałam, ze nie umiałabym oddać do adopcji nie ma szans
Ja to sie nawet na 5 nastawiałam 😂 ale to drugie tak mi dało popalic ze dopiero dochodzę do siebie 🙈 wszyscy mówią ze juz gorsze napewno sie nie trafi ze to niemożliwe 😂 wiec z kolejnym bedzie z górki 💃🏽 Mała ma taki temperament ze wszystkich sobie ustawiła i kazdy robi za jej niewolnika 🙈

Ja to sie nawet na 5 nastawiałam 😂 ale to drugie tak mi dało popalic ze dopiero dochodzę do siebie 🙈 wszyscy mówią ze juz gorsze napewno sie nie trafi ze to niemożliwe 😂 wiec z kolejnym bedzie z górki 💃🏽 Mała ma taki temperament ze wszystkich sobie ustawiła i kazdy robi za jej niewolnika 🙈
Aha czyli ogólnie tez marzyłaś o gromadce 😂 a teraz już Ci się pozmieniało 😂 u nas noce najgorsze 1473373 pobudek w nocy i brak możliwości odłożenia bo płacz

reklama
Do góry