Elessi
Fanka BB :)
No ja sie nie znam, lekarz pewnie wie co robiKurde nie wiem ja to zielona jestem w tym ale zawsze to brałam po owolucji i w sumie brałam do wczoraj bo wczoraj byłam na becie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja sie nie znam, lekarz pewnie wie co robiKurde nie wiem ja to zielona jestem w tym ale zawsze to brałam po owolucji i w sumie brałam do wczoraj bo wczoraj byłam na becie
jesteś gotowa napewno ja na maj i myśli mi się kłębią a Ty już noga na porodówce to dopiero myślowy lecą za Tydzień o tej porze będzie już po wszystkimNooo. Właśnie siedzę, myślę i niedowierzam ale jest mi już bardzo ciężko, stawy mi siadają, szczególnie kolana. Więc z jednej strony mimo tego całego czasu wyczekiwania boję się że nie jestem gotowa na te całe zmiany, po czym wstaję i próbuję jakoś funkcjonować i stwierdzam że jestem gotowa jak cholera byle tylko lżej było
Nie przekreslaj , nieraz zdarzało się już na forum że beta zwalniała jak były podane dwa zarodki a później była kosmiczna ... Z tym że jednen zarodek i obumarł. Głowa to góry . Ja wierzę w twego kropkaU mnie dziś tylko 103.80 przyrost 50 %nic z tego chyba nie będzie
Nie usunęli zrostów przy laparo?Dziewczyny, widzę Wasze ogromne doświadczenie w sprawach in vitro, proszę o radę, pomoc. Mam endometrioze 4 stopnia, miałam laparoskopię w ubiegłym roku. Amh ok 2. Przystąpiliśmy do invitro, dziś była punkcja. Niestety pobrano tylko 3 komorki, nie wiem czy powstaną z tego zarodki. Okazało się że wszystkie 3 pobrane zostały z jajnika - tego który nie był operowany. Ten który był operowany wytworzył 1 komórkę, ale lekarz nie był w stanie jej pobrać. Powiedział że zrosty są tak duże że mogłabym mieć uszkodzenia i komplikacje i zostawił ta komórkę.
Czy ktoś miał podobna sytuację? Czy jest jakaś realna szansa na ciaze?
Dzięki. Ale strasznie się bojeNie przekreslaj , nieraz zdarzało się już na forum że beta zwalniała jak były podane dwa zarodki a później była kosmiczna ... Z tym że jednen zarodek i obumarł. Głowa to góry . Ja wierzę w twego kropka
Podobno usunęli, ale lewy jajnik znowu przykleił się do macicy i jeszcze prawdopodobny zrost z jelitemNie usunęli zrostów przy laparo?
Ale wartość ponad 100 czyli dobra. Może rzeczywiście jeden zarodek się poddał a drugi dalej walczy
Ja ma jeszcze 2. - po 1 jadę właśnie jutro adrugi w odwecie, chociaż boje się bo chora jestem ale mam nadzieje ze jak pisałaś to mi pomoże a nie zaszkodzi.Hehehe no niezła historia ja też nie mogłam uwierzyć ale teraz już wierzę jak mi tu dwie na raz dają do wiwatu ile masz zarodków? Co u Ciebie?
BTW ja miałam 8 tygSory dziewczyny. Nie ten wątek