reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny!!!❤️
Ja już mam dość... (załamana nie jestem, bardziej zastopowana do dalszego działania)
We wt miałam betę 25 (12 dpt 5 dniowego zarodka) - ja (realnie podchodząc, przez czytanie również Was), że nic z tego; mąż - że może bardzo wczesna i zobaczymy po przyroście; Pani Doktor - powtórzyć za 48h, leki, jak do tej pory

Dziś, po 48h- beta : 32 No wiadomo, co to oznacza. Pani Doktor- niski przyrost, ale dla pewności powtórzyć za 48h wrrrr

no ile można powtarzać...lepiej zakończyć i działać dalej, walczyć....
a teraz moje pytanie, jak to jest w takiej sytuacji, czy można od razu podchodzić do nowego transferu? Czy jakieś badania dodatkowe zlecają?
To nasz 2 transfer. Pierwszy 3 dniowego zarodka (ale zarodki przestały się rozwijać po 3 dobie, podejrzewamy, że transferowany również), ten 5 dniowego zarodka i pierwsze beta nie 0.
Dziewczyny... dziś beta 108. Pani Doktor zaskoczona i niecierpliwie czeka na dalszy przyrost. Leki bez zmian i beta za 48h.
No rośnie, ale przecież nie łapie się w widełki... i znowu troszkę nadziei, a troszkę strachu, co z tego będzie dalej.

reklama
Ja jutro badanie histerokopie. Zobaczymy co wyjdzie i czy coś wyjdzie. Po tej ciąży biochemicznej lekarz kazał mi zrobić te badanie. Więc mam małego stresa co wyjdzie. I później zobaczymy co bd dalej.

Ja jutro badanie histerokopie. Zobaczymy co wyjdzie i czy coś wyjdzie. Po tej ciąży biochemicznej lekarz kazał mi zrobić te badanie. Więc mam małego stresa co wyjdzie. I później zobaczymy co bd dalej.
Ja miałam histeroskopie pod koniec listopada i też niestety mam za sobą ciążę biochemiczną. Wg lekarza wszystko jest ok, jakieś zgrubienie na endometrium było to go wycięli i zrobili też biopsje.

Dziewczyny... dziś beta 108. Pani Doktor zaskoczona i niecierpliwie czeka na dalszy przyrost. Leki bez zmian i beta za 48h.
No rośnie, ale przecież nie łapie się w widełki... i znowu troszkę nadziei, a troszkę strachu, co z tego będzie dalej.
A jaki masz przyrost?

reklama
Do góry