reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W tamtym tygodniu miałam punkcję. Poszło dosyć Ok bo wyjęli mi 11 jajeczek.
Trzy dni później dali mi znać, że zostało ich 8 i skontaktują się po kolejnych 2 dobach.
Dziś z rana dostałam telefon ze zostało ich 3.
Jestem załamana :( czy to normalne ?

Teraz czeka nas badanie zarodków bo wzięliśmy ta rozszerzona opcje aby zbadać je przed transferem czy w ogóle się nadaja.
Jestem przerażona. Załamie się gdy okaże się ze nagle zostanie 0 i znowu będę musiała przechodzić przez ta cała stymulację, kłucie się itd….

Jak to było u was? Pocieszcie mnie trochę bo, aż mi się dzisiaj odechciało tego wszystkiego i straciłam nadzieje
Ja też tak mialam z 15 wyjętych jajeczek jeden został podany po dwóch dniach a resztę 5 i 6 po jednym. Czyli mam dwa😀😀

Ja już po wizycie, a co tam jestem pierwsza 🙈 no więc punkcja w środę o 8:30 😍😍😍 doczekałam się w końcu pęcherzyków jest dużo i równo rosną 😍😍 właśnie czekam w kolejce na krew 🙈😱🙈 boje się bo ja żył nie mam prawie 🙈🙈🙈🙈 ale dam radę 💪💪💪💪❤️❤️ cudownego dnia 😍😍😍 mój jak na razie jest dobry 😁
widzisz jakie cudowne wiadomości od poniedziałku ❤️wzajemnie Kochana 😘

Dziewczyny czy po wlewach z crh 2 dni przed transferem można uprawiać seks? Nie dopytałam 🤦‍♀️Chodzi o te wlewy domaciczne.

Mam wyniki badań. Wszystkich oprócz glukozay. A na niej i najbardziej zależy. Tsh super 0.9 ale morfologia typowo ciążowa [emoji1787] to za wysoko, to za nisko itd. Na szczęście jakieś ułamki po przecinku. Ale jak wpisałam w dr Google to od razu pisało, że wyniki mogą być takie w ciąży. Najgorsze ze nie przypuszczałam, że encorton aż tak obniża limfocyty. Mam w procentach tylko 15 a norma od 25 %. Na szczęście liczba całkowita limfocytów jest dobra.

Mam wyniki badań. Wszystkich oprócz glukozay. A na niej i najbardziej zależy. Tsh super 0.9 ale morfologia typowo ciążowa [emoji1787] to za wysoko, to za nisko itd. Na szczęście jakieś ułamki po przecinku. Ale jak wpisałam w dr Google to od razu pisało, że wyniki mogą być takie w ciąży. Najgorsze ze nie przypuszczałam, że encorton aż tak obniża limfocyty. Mam w procentach tylko 15 a norma od 25 %. Na szczęście liczba całkowita limfocytów jest dobra.
A moja glukoza dziś 74 :D mimo wczorajszych grzeszkow

Cudownie [emoji4][emoji4] Wiecie, że dla kobiet w ciąży są inne normy morfologii[emoji85] w życiu bym nie pomyślała.

reklama
Do góry