reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W tamtym tygodniu miałam punkcję. Poszło dosyć Ok bo wyjęli mi 11 jajeczek.
Trzy dni później dali mi znać, że zostało ich 8 i skontaktują się po kolejnych 2 dobach.
Dziś z rana dostałam telefon ze zostało ich 3.
Jestem załamana :( czy to normalne ?

Teraz czeka nas badanie zarodków bo wzięliśmy ta rozszerzona opcje aby zbadać je przed transferem czy w ogóle się nadaja.
Jestem przerażona. Załamie się gdy okaże się ze nagle zostanie 0 i znowu będę musiała przechodzić przez ta cała stymulację, kłucie się itd….

Jak to było u was? Pocieszcie mnie trochę bo, aż mi się dzisiaj odechciało tego wszystkiego i straciłam nadzieje
Ja też tak mialam z 15 wyjętych jajeczek jeden został podany po dwóch dniach a resztę 5 i 6 po jednym. Czyli mam dwa😀😀

Ja już po wizycie, a co tam jestem pierwsza 🙈 no więc punkcja w środę o 8:30 😍😍😍 doczekałam się w końcu pęcherzyków jest dużo i równo rosną 😍😍 właśnie czekam w kolejce na krew 🙈😱🙈 boje się bo ja żył nie mam prawie 🙈🙈🙈🙈 ale dam radę 💪💪💪💪❤️❤️ cudownego dnia 😍😍😍 mój jak na razie jest dobry 😁
widzisz jakie cudowne wiadomości od poniedziałku ❤️wzajemnie Kochana 😘

Dziewczyny czy po wlewach z crh 2 dni przed transferem można uprawiać seks? Nie dopytałam 🤦‍♀️Chodzi o te wlewy domaciczne.

Mam wyniki badań. Wszystkich oprócz glukozay. A na niej i najbardziej zależy. Tsh super 0.9 ale morfologia typowo ciążowa [emoji1787] to za wysoko, to za nisko itd. Na szczęście jakieś ułamki po przecinku. Ale jak wpisałam w dr Google to od razu pisało, że wyniki mogą być takie w ciąży. Najgorsze ze nie przypuszczałam, że encorton aż tak obniża limfocyty. Mam w procentach tylko 15 a norma od 25 %. Na szczęście liczba całkowita limfocytów jest dobra.

Mam wyniki badań. Wszystkich oprócz glukozay. A na niej i najbardziej zależy. Tsh super 0.9 ale morfologia typowo ciążowa [emoji1787] to za wysoko, to za nisko itd. Na szczęście jakieś ułamki po przecinku. Ale jak wpisałam w dr Google to od razu pisało, że wyniki mogą być takie w ciąży. Najgorsze ze nie przypuszczałam, że encorton aż tak obniża limfocyty. Mam w procentach tylko 15 a norma od 25 %. Na szczęście liczba całkowita limfocytów jest dobra.
A moja glukoza dziś 74 :D mimo wczorajszych grzeszkow

Cudownie [emoji4][emoji4] Wiecie, że dla kobiet w ciąży są inne normy morfologii[emoji85] w życiu bym nie pomyślała.

reklama
Do góry