Wspaniale! Gratulacje!No i po prenatalnych. Dzieciaczek fika nogami, macha rączkami i doktor nie widzi nic niepokojącego za tydzien dostanę pappa dopiero
reklama
Mam nadzieję ,, bo już mam trochę dość . No nic dziś ważny dzień aż mnie ściska w brzuchu. Trzymajcie kciuki za moje USG genetyczne bo ja to już stara jestem.
Wszystko bedzie dobrze!!!
JestemMama!
Fanka BB :)
Jak to zawsze mówiła moja babcia i teraz mówi mama "stara to dupa bo nie ma zębów " trzymamy mocno dawaj znać po wizycieMam nadzieję ,, bo już mam trochę dość . No nic dziś ważny dzień aż mnie ściska w brzuchu. Trzymajcie kciuki za moje USG genetyczne bo ja to już stara jestem.
Ja też tak mialam z 15 wyjętych jajeczek jeden został podany po dwóch dniach a resztę 5 i 6 po jednym. Czyli mam dwaW tamtym tygodniu miałam punkcję. Poszło dosyć Ok bo wyjęli mi 11 jajeczek.
Trzy dni później dali mi znać, że zostało ich 8 i skontaktują się po kolejnych 2 dobach.
Dziś z rana dostałam telefon ze zostało ich 3.
Jestem załamana czy to normalne ?
Teraz czeka nas badanie zarodków bo wzięliśmy ta rozszerzona opcje aby zbadać je przed transferem czy w ogóle się nadaja.
Jestem przerażona. Załamie się gdy okaże się ze nagle zostanie 0 i znowu będę musiała przechodzić przez ta cała stymulację, kłucie się itd….
Jak to było u was? Pocieszcie mnie trochę bo, aż mi się dzisiaj odechciało tego wszystkiego i straciłam nadzieje
widzisz jakie cudowne wiadomości od poniedziałku wzajemnie KochanaJa już po wizycie, a co tam jestem pierwsza no więc punkcja w środę o 8:30 doczekałam się w końcu pęcherzyków jest dużo i równo rosną właśnie czekam w kolejce na krew boje się bo ja żył nie mam prawie ale dam radę cudownego dnia mój jak na razie jest dobry
Sherlook
Mam wyniki badań. Wszystkich oprócz glukozay. A na niej i najbardziej zależy. Tsh super 0.9 ale morfologia typowo ciążowa [emoji1787] to za wysoko, to za nisko itd. Na szczęście jakieś ułamki po przecinku. Ale jak wpisałam w dr Google to od razu pisało, że wyniki mogą być takie w ciąży. Najgorsze ze nie przypuszczałam, że encorton aż tak obniża limfocyty. Mam w procentach tylko 15 a norma od 25 %. Na szczęście liczba całkowita limfocytów jest dobra.
A moja glukoza dziś 74 mimo wczorajszych grzeszkowMam wyniki badań. Wszystkich oprócz glukozay. A na niej i najbardziej zależy. Tsh super 0.9 ale morfologia typowo ciążowa [emoji1787] to za wysoko, to za nisko itd. Na szczęście jakieś ułamki po przecinku. Ale jak wpisałam w dr Google to od razu pisało, że wyniki mogą być takie w ciąży. Najgorsze ze nie przypuszczałam, że encorton aż tak obniża limfocyty. Mam w procentach tylko 15 a norma od 25 %. Na szczęście liczba całkowita limfocytów jest dobra.
reklama
Magda 1234
Badania prenatalne wyszły ok. Bardzo długo mnie badała i przez pochwę i przez brzuch. Znalazła krwiaka 2 cm .jeśli któreś dziewczyna szuka miejsca na USG to bardzo polecam dr . Jest to ginekolog genetyk i jesXze chyba nigdy tak dokładnego USG nie mialam
Podziel się: