reklama
Ja też miałam 3 nieudane inseminację. Podeszłam do stymulacji po miesiącu przerwy od tych nieudanych i właśnie lekarz twierdzi że mogę mieć jakoś bakterie w macicy i zarodek został odrzucony. Tylko ja miałam 2 dniowa komórkę 4a.Histeroskopie miałam po 3 nieudanej inseminacji. A teraz podchodzę do pierwszej procedury in vitro. Nie chciałam już więcej robić inseminacje bo jednak czas ucieka, a jej skuteczność jest niewielka.
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Uważam, że dobrze zrobić histeroskopie przed in vitro, żeby wykluczyć jakieś problemy związane z endometrium, z macicą. Mi jeszcze moja lekarka wspominała o laparoskopii, ale próbujemy podejść do in vitro i zobaczymy jakie będą efekty.Ja też miałam 3 nieudane inseminację. Podeszłam do stymulacji po miesiącu przerwy od tych nieudanych i właśnie lekarz twierdzi że mogę mieć jakoś bakterie w macicy i zarodek został odrzucony. Tylko ja miałam 2 dniowa komórkę 4a.
Kasialucky
Fanka BB :)
Tez jestem tego samego zdania.Uważam, że dobrze zrobić histeroskopie przed in vitro, żeby wykluczyć jakieś problemy związane z endometrium, z macicą. Mi jeszcze moja lekarka wspominała o laparoskopii, ale próbujemy podejść do in vitro i zobaczymy jakie będą efekty.
Mnie lekarz zlecił laparoskopie jeszcze w trakcie naturalnych staran- a 3 miesiace pozniej byłam ju umówiona na histero.
Karolina123456
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny, jestem 11dpt dwóch 3 dniowych zarodków 6b i 8b dziś beta 15. Powiedzcie mi czy too Ok ? Czy strasznie mało ? Rozbiło mnie to totalnie..
Beta niska, ale chyba jest jeszcze dość wcześnie jak na 3dniowe zarodki. Ja przy 3dniowcach betę miałam robić dopiero po 14 dniach. Powtórz za dwa dni i zobacz przyrost. Trzymam kciuki!Cześć dziewczyny, jestem 11dpt dwóch 3 dniowych zarodków 6b i 8b dziś beta 15. Powiedzcie mi czy too Ok ? Czy strasznie mało ? Rozbiło mnie to totalnie..
A co dokładnie chcesz poprawić? Chromatyne czy oocyty?Niestety nie. To będzie moja 3 stymulacja, ale wierzę, ze tym razem zakończona sukcesem
My mamy po 33 lata, ale słabe AMH i słabe parametry nasienia - dlatego robimy wszystko żeby to zmienić.
Jesteśmy szczupli, mój partner jest aktywny fizycznie, bez nałogów, dobrze (zazwyczaj) się odżywiamy i suplementujemy. Ciekawa jestem czy można jeszcze coś zrobić. Może są jakieś superfoods, o których mało mowa tu na forum, takie jak np. olej z czarnuszki? Może morsowanie? Złapiemy się wszystkiego
Oocyty - niskie AMH to DHEA eliot, koenzym q10, l-karnityna. Ale to wszystko kwestia dawki i czasu. Są art naukowe o skuteczności ww.
Chromatyna- l-karnityna, koenzym i cynk ( lek typu salfazin) wit C
O ile dobrze pamietam…
Dzięki, dzięki. To wszystko już suplementujemy od kilku miesięcy.A co dokładnie chcesz poprawić? Chromatyne czy oocyty?
Oocyty - niskie AMH to DHEA eliot, koenzym q10, l-karnityna. Ale to wszystko kwestia dawki i czasu. Są art naukowe o skuteczności ww.
Chromatyna- l-karnityna, koenzym i cynk ( lek typu salfazin) wit C
O ile dobrze pamietam…
Zastanawia mnie tylko to DHEa - czemu akurat eliot? Już się kiedyś to przewijało.
Moim zdaniem trochę to niska beta, ale rodziły się dzieci z niższych. Słabo trochę to rokuje, ale może będziesz wyjątkiem :-) a to krio ? Bo przy kriotransferach jest trochę inaczej i beta wolniej się rozkręca.Cześć dziewczyny, jestem 11dpt dwóch 3 dniowych zarodków 6b i 8b dziś beta 15. Powiedzcie mi czy too Ok ? Czy strasznie mało ? Rozbiło mnie to totalnie..
reklama
Napisałam eliot bo jest DHEA olej - witamina. To chodzi o produkt uboczny typu hormon. Bo były już pomyłki:-)Dzięki, dzięki. To wszystko już suplementujemy od kilku miesięcy.
Zastanawia mnie tylko to DHEa - czemu akurat eliot? Już się kiedyś to przewijało.
Edit: dhea Eliot nazwę konkret suplement. Sama brałam chyba stymen
Bo chodzi o dhea a nie dha
Podziel się: