reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ale 15 dpt miałam 25
17dpt miałam 32
no i teraz 19 dpt mam 108
dlatego taka reakcja Pani Doktor.
moja beta rośnie ale nie łapie się w "widełki"
U mnie 18dpt było ponad 17tys ( ale to bliźniaki)
108 to rzeczywiście mało, ale najważniejsze że rośnie, mała nadzieja jest

ale 15 dpt miałam 25
17dpt miałam 32
no i teraz 19 dpt mam 108
dlatego taka reakcja Pani Doktor.
moja beta rośnie ale nie łapie się w "widełki"
No z ta pierwsza slabe bylo. Moze potrzebuje rozmachu zeby wystartować. Zobaczysz w srode. Jesli bedzie przyrost powyżej 66 to znaczy ze to idzie w dobrym kierunku, a jak poniżej to nie :(

Badania prenatalne wyszły ok. Bardzo długo mnie badała i przez pochwę i przez brzuch. Znalazła krwiaka 2 cm .jeśli któreś dziewczyna szuka miejsca na USG to bardzo polecam dr . Jest to ginekolog genetyk i jesXze chyba nigdy tak dokładnego USG nie mialam
najwazniejsze ze dzidzia zdrowa!!! Gratuluje!!!
A co do krwiaka - masz sie oszczedzac?? Co na niego powiedziala?

My oleju z czarnuszki nie dalismy rady.. ale nasiona bardzo chętnie, do sałatek, do past.
Oboje suplementujemy omega 3,6, koenzymq10 i witD i duzo koktajli z jagód
W takim razie trzymam bardzo mocno kciuki ✊✊✊kiedy masz wizyte ?
Ja 04.04
Ja bralam i polecam na jajeczka jeszcze poza ww selen, melatonine, ovarin (wit z grupy B, pochodne ich)

reklama
Do góry