reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny!!!❤️
Ja już mam dość... (załamana nie jestem, bardziej zastopowana do dalszego działania)
We wt miałam betę 25 (12 dpt 5 dniowego zarodka) - ja (realnie podchodząc, przez czytanie również Was), że nic z tego; mąż - że może bardzo wczesna i zobaczymy po przyroście; Pani Doktor - powtórzyć za 48h, leki, jak do tej pory

Dziś, po 48h- beta : 32 No wiadomo, co to oznacza. Pani Doktor- niski przyrost, ale dla pewności powtórzyć za 48h wrrrr

no ile można powtarzać...lepiej zakończyć i działać dalej, walczyć....
a teraz moje pytanie, jak to jest w takiej sytuacji, czy można od razu podchodzić do nowego transferu? Czy jakieś badania dodatkowe zlecają?
To nasz 2 transfer. Pierwszy 3 dniowego zarodka (ale zarodki przestały się rozwijać po 3 dobie, podejrzewamy, że transferowany również), ten 5 dniowego zarodka i pierwsze beta nie 0.
Dziewczyny... dziś beta 108. Pani Doktor zaskoczona i niecierpliwie czeka na dalszy przyrost. Leki bez zmian i beta za 48h.
No rośnie, ale przecież nie łapie się w widełki... i znowu troszkę nadziei, a troszkę strachu, co z tego będzie dalej.

reklama
Ja jutro badanie histerokopie. Zobaczymy co wyjdzie i czy coś wyjdzie. Po tej ciąży biochemicznej lekarz kazał mi zrobić te badanie. Więc mam małego stresa co wyjdzie. I później zobaczymy co bd dalej.

Ja jutro badanie histerokopie. Zobaczymy co wyjdzie i czy coś wyjdzie. Po tej ciąży biochemicznej lekarz kazał mi zrobić te badanie. Więc mam małego stresa co wyjdzie. I później zobaczymy co bd dalej.
Ja miałam histeroskopie pod koniec listopada i też niestety mam za sobą ciążę biochemiczną. Wg lekarza wszystko jest ok, jakieś zgrubienie na endometrium było to go wycięli i zrobili też biopsje.

Dziewczyny... dziś beta 108. Pani Doktor zaskoczona i niecierpliwie czeka na dalszy przyrost. Leki bez zmian i beta za 48h.
No rośnie, ale przecież nie łapie się w widełki... i znowu troszkę nadziei, a troszkę strachu, co z tego będzie dalej.
A jaki masz przyrost?

reklama
Do góry