reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny przeżyłam, ale łatwo nie było, pierwsze 4 dni dramat... brzuch balon, skurcze, wielki ból, wymioty. Dużo piłam, brałam leki plus dieta białkowa i dziś już jest ok. Z 41 komórek było 34 dojrzałych. Dziś dostałam wiadomość, że z tych 34 mamy 8 zarodków do mrożenia :) oprócz tego, że mrozimy po 5 dobie, nic więcej nie wiem... ale po ostatniej próbie - z 6 komórek zapłodnionych 0 zarodków (hodowla zakończona w 3 dobie) już mi lepiej na serduszku [emoji3590]
U nas z zapladnianych 27 komórek też wyszło 8 zarodków [emoji847] będzie rodzina wielodzietna [emoji6][emoji2956]

reklama
Dziewczyny przeżyłam, ale łatwo nie było, pierwsze 4 dni dramat... brzuch balon, skurcze, wielki ból, wymioty. Dużo piłam, brałam leki plus dieta białkowa i dziś już jest ok. Z 41 komórek było 34 dojrzałych. Dziś dostałam wiadomość, że z tych 34 mamy 8 zarodków do mrożenia :) oprócz tego, że mrozimy po 5 dobie, nic więcej nie wiem... ale po ostatniej próbie - z 6 komórek zapłodnionych 0 zarodków (hodowla zakończona w 3 dobie) już mi lepiej na serduszku [emoji3590]
Matko 41 komórek!!! Jak ty dałaś radę?? Ja przy moich 20stu ledwo stałam przy rejestracji w dniu punkcji tak mnie jajniki bolały.

Dziewczyny przeżyłam, ale łatwo nie było, pierwsze 4 dni dramat... brzuch balon, skurcze, wielki ból, wymioty. Dużo piłam, brałam leki plus dieta białkowa i dziś już jest ok. Z 41 komórek było 34 dojrzałych. Dziś dostałam wiadomość, że z tych 34 mamy 8 zarodków do mrożenia :) oprócz tego, że mrozimy po 5 dobie, nic więcej nie wiem... ale po ostatniej próbie - z 6 komórek zapłodnionych 0 zarodków (hodowla zakończona w 3 dobie) już mi lepiej na serduszku ❤️
Piękny wynik stymulacji.
Masz dla nas jakieś dobre rady ??

Dziewczyny przeżyłam, ale łatwo nie było, pierwsze 4 dni dramat... brzuch balon, skurcze, wielki ból, wymioty. Dużo piłam, brałam leki plus dieta białkowa i dziś już jest ok. Z 41 komórek było 34 dojrzałych. Dziś dostałam wiadomość, że z tych 34 mamy 8 zarodków do mrożenia :) oprócz tego, że mrozimy po 5 dobie, nic więcej nie wiem... ale po ostatniej próbie - z 6 komórek zapłodnionych 0 zarodków (hodowla zakończona w 3 dobie) już mi lepiej na serduszku ❤️
Pięknie! ❤❤❤

reklama
Matko 41 komórek!!! Jak ty dałaś radę?? Ja przy moich 20stu ledwo stałam przy rejestracji w dniu punkcji tak mnie jajniki bolały.
Nie mam pojęcia jak dałam radę 🙃 jak usłyszałam ile pobrali to byłam w wielkim szoku. A głupia na pierwszej kontroli bałam się, że nic nie będzie 🙂

Do góry