reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Czyli w tym cyklu transfer ?:) Już zaciskam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Nie wiem już 😭

Dzwoniłam do kliniki bo nie dostałam sms z terminem wizyty. Coś mnie tknęło... wyszło, że coś się na daniach pozmieniało i mi wbili UWAGA!! Tele-porade!!!

No to szok, konsternacja.... i umówiłam się na wymazy chociaż... bo chlamydia to się jednak czeka, a ja chcę ten transfer! ☹️

No tak mi ciśnienie podnieśli! Pojechałabym by przez telefon pogadać 👌

reklama
Nie wiem już [emoji24]

Dzwoniłam do kliniki bo nie dostałam sms z terminem wizyty. Coś mnie tknęło... wyszło, że coś się na daniach pozmieniało i mi wbili UWAGA!! Tele-porade!!!

No to szok, konsternacja.... i umówiłam się na wymazy chociaż... bo chlamydia to się jednak czeka, a ja chcę ten transfer! [emoji3525]

No tak mi ciśnienie podnieśli! Pojechałabym by przez telefon pogadać [emoji108]
O szok [emoji85] ale jak coś to na sztucznym podchodzisz ? Jesteś już na lekach ? Czy naturalny cykl ?

Cześć dziewczyny !! Ja już po drugim transferze , dziś gorszy zarodek 4BB …
Ostatnio był 4 AA ale i tak się nie udało 🤷‍♀️
Jestem dobrej myśli !
Co Ci mogę podpowiedzieć ,weź dobrą książkę pij dużo wody i skup się na czymś innym....ja przez pierwsze tydzień przeczytałam 3 grube książki ,piłam bardzo Duo wody trochę jadłam słynnego ananasa i generalnie odpoczywałam...trzymam kciuki

Kochane, czy jest tu ktoś kto prowadzi ciążę na nfz?

Zadzwoniłam dzis do szpitala, ktory podobno ma poradnie ginekologiczno-poloznicza z chęcią prowadzenia tam ciazy.. a pani mi powiedziala ze rodzic to u nich moge ale tak to lekarza na miescie poszukac.. nosz kurde..
Ja prowadzę ciążę na NFZ w przychodni szpitalnej

No prawie jestem spakowana😜. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu 🙏. Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby 😜. Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ 😜. Jest duży to starczy dla każdej 😜
@fredka84 super wyglądasz z tym brzuszkiem. Powodzenia!
ps. pamiętaj żeby do szpitala zabrać jajka na twardo :D

Ja też byłam na sztucznym i w dniu transferu nie miałam w ogóle badany progesteron. W ogóle żadnych hormonów nie miałam badanych
A Ty jesteś w Invimedzie w Waw? bo ja tak i też nie mam robionych badań, a obserwując to forum widzę, że to tylko u nas taki standard. Ja za radą dziewczyn zrobiłam sobie proga na własną rękę i chyba w 3dpt miałam 9,5, napisała do lekarza czy zwięszyć dawki i napisał, że nie. Sama zwiększyłam, ale transfer był nieudany.
Zastanawia mnie skąd takie podejście w invimedzie.

Mam do Was ogromną prośbe ❤️ Czy mogłybyśmy tutaj zrobić takie podsumowanie zalececniowe przed i po transferze? Wiem że każda z Nas miała jakieś sposoby/informacje od innych. Ja sama miałam już 2 nieudane transfery. Za jakiś czas podejdę do 3 i chciałam się mega spiąć w tym cyklu. Dieta? Zioła? Badania przed transferem (cykl będzie sztuczny?)? Co dodatkowo suplementować? Podpowiedzcie proszę? Skumulujmy takie wszystkie ważne info. Proszę o wsparcie 🙈 chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej!
Ja jestem jak najbardziej za, ale chyba najlepiej by było żeby każdy opracował kilka tematów (na bazie podpowiedzi z forum) np. o suplach, badaniach, diecie itd. Dobrze jakby jedna osoba zebrała to w jeden dokument. Ja mogę napisać np. o diecie.

reklama
Do góry