To tak jak jaDziś 2. Dopiero w czwartek robię progresteron
reklama
Mi kazali progesteron, Estradiol i betę w pt zrobić, ale zrobię jednak w czwartekMi klinika nie zleciła badania progesteronu …
Ja zrobię progesteron dla swojej informacji właśnie …Mi kazali progesteron, Estradiol i betę w pt zrobić, ale zrobię jednak w czwartek
Gonzi
Fanka BB :)
Można tak zrobić. Problem w tym że ja właśnie nie za bardzo się znam bo oprócz ananasa nic nie praktykowałam. Co więcej jakiś czas temu ktoś napisał że musi być bardzo dojrzały a chyba te które kupowałam były tak średnio więc nie wiem czy sobie nim nie zaszkodziłam tylkoJa jestem jak najbardziej za, ale chyba najlepiej by było żeby każdy opracował kilka tematów (na bazie podpowiedzi z forum) np. o suplach, badaniach, diecie itd. Dobrze jakby jedna osoba zebrała to w jeden dokument. Ja mogę napisać np. o diecie.
Ja myślałam żeby takie info wrzucić gdzieś na dół tego posta co codziennie rano Evela wrzuca żeby to nie uciekło. I żeby można było aktualizować jak komuś coś się przypomni?
Ja za to jadłam ananasy z puszki, a to też chyba nie najlepiej.Można tak zrobić. Problem w tym że ja właśnie nie za bardzo się znam bo oprócz ananasa nic nie praktykowałam. Co więcej jakiś czas temu ktoś napisał że musi być bardzo dojrzały a chyba te które kupowałam były tak średnio więc nie wiem czy sobie nim nie zaszkodziłam tylko
Ja myślałam żeby takie info wrzucić gdzieś na dół tego posta co codziennie rano Evela wrzuca żeby to nie uciekło. I żeby można było aktualizować jak komuś coś się przypomni?
Gonzi
Fanka BB :)
jakie to wszystko skomplikowane. Dlatego właśnie chciałam to skumulować jest tu dużo mądrych i doświadczonych dziewczyn. Mogłyby pomóc i wtedy jak ktoś nowy i początkujący to byśmy miały wszystkie takiego asa z rękawa na forumJa za to jadłam ananasy z puszki, a to też chyba nie najlepiej.
What? Jakie jajka.@fredka84 super wyglądasz z tym brzuszkiem. Powodzenia!
ps. pamiętaj żeby do szpitala zabrać jajka na twardo
No wałówka do szpitalaWhat? Jakie jajka.
A no widzisz, mój mózg trochę niedomaga . Coś tam sobie dziś kupiłam, jakieś zdrowe batoniki, kilka owsianek zalewanych wodą, jakieś krakersy, paluszki, nerkowce. Kurde, nie wiem co się do szpitala kupuje . Jeszcze może kabanosy dokupię i myślę że jakoś tam przeżyjęNo wałówka do szpitala
reklama
No orzechy to dobra sprawa, sporo zdrowych przekasek jest tez w Rossmannie, może też jakieś owoce?A no widzisz, mój mózg trochę niedomaga . Coś tam sobie dziś kupiłam, jakieś zdrowe batoniki, kilka owsianek zalewanych wodą, jakieś krakersy, paluszki, nerkowce. Kurde, nie wiem co się do szpitala kupuje . Jeszcze może kabanosy dokupię i myślę że jakoś tam przeżyję
Podziel się: