reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem jak najbardziej za, ale chyba najlepiej by było żeby każdy opracował kilka tematów (na bazie podpowiedzi z forum) np. o suplach, badaniach, diecie itd. Dobrze jakby jedna osoba zebrała to w jeden dokument. Ja mogę napisać np. o diecie.
Można tak zrobić. Problem w tym że ja właśnie nie za bardzo się znam bo oprócz ananasa nic nie praktykowałam. Co więcej jakiś czas temu ktoś napisał że musi być bardzo dojrzały a chyba te które kupowałam były tak średnio więc nie wiem czy sobie nim nie zaszkodziłam tylko 🤦‍♀️🤷‍♀️
Ja myślałam żeby takie info wrzucić gdzieś na dół tego posta co codziennie rano Evela wrzuca żeby to nie uciekło. I żeby można było aktualizować jak komuś coś się przypomni?

Można tak zrobić. Problem w tym że ja właśnie nie za bardzo się znam bo oprócz ananasa nic nie praktykowałam. Co więcej jakiś czas temu ktoś napisał że musi być bardzo dojrzały a chyba te które kupowałam były tak średnio więc nie wiem czy sobie nim nie zaszkodziłam tylko 🤦‍♀️🤷‍♀️
Ja myślałam żeby takie info wrzucić gdzieś na dół tego posta co codziennie rano Evela wrzuca żeby to nie uciekło. I żeby można było aktualizować jak komuś coś się przypomni?
Ja za to jadłam ananasy z puszki, a to też chyba nie najlepiej.

Ja za to jadłam ananasy z puszki, a to też chyba nie najlepiej.
🤷‍♀️🤣 jakie to wszystko skomplikowane. Dlatego właśnie chciałam to skumulować jest tu dużo mądrych i doświadczonych dziewczyn. Mogłyby pomóc i wtedy jak ktoś nowy i początkujący to byśmy miały wszystkie takiego asa z rękawa na forum :)

No wałówka do szpitala :p
A no widzisz, mój mózg trochę niedomaga 😂. Coś tam sobie dziś kupiłam, jakieś zdrowe batoniki, kilka owsianek zalewanych wodą, jakieś krakersy, paluszki, nerkowce. Kurde, nie wiem co się do szpitala kupuje 😜. Jeszcze może kabanosy dokupię i myślę że jakoś tam przeżyję 😜

reklama
A no widzisz, mój mózg trochę niedomaga 😂. Coś tam sobie dziś kupiłam, jakieś zdrowe batoniki, kilka owsianek zalewanych wodą, jakieś krakersy, paluszki, nerkowce. Kurde, nie wiem co się do szpitala kupuje 😜. Jeszcze może kabanosy dokupię i myślę że jakoś tam przeżyję 😜
No orzechy to dobra sprawa, sporo zdrowych przekasek jest tez w Rossmannie, może też jakieś owoce?

Do góry