reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w ten magiczny czas Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co najlepsze, nie będę się rozpisywała bo wiadomo o co chodzi 😀 i tak jak płakałam rok temu z żalu i bólu tak w tym roku od samego rana oczy szklą mi się ze szczęścia ❤️❤️ poważnie, nie ogarniam hormonów 😆 i tego Wam życzę, że chociaż może dziś nie jest najpiękniej i najszczęśliwiej to pamiętajcie że na przyszłe Święta wszystko może się zmienić 😀😘

reklama
Dziewczyny w ten magiczny czas Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co najlepsze, nie będę się rozpisywała bo wiadomo o co chodzi 😀 i tak jak płakałam rok temu z żalu i bólu tak w tym roku od samego rana oczy szklą mi się ze szczęścia ❤️❤️ poważnie, nie ogarniam hormonów 😆 i tego Wam życzę, że chociaż może dziś nie jest najpiękniej i najszczęśliwiej to pamiętajcie że na przyszłe Święta wszystko może się zmienić 😀😘
Wzajemnie Kochana 😃 szkoda, że mi się tak oczy nie szklą ze szczęścia😁ja mam teraz fazę ogromnego zmęczenia , o 17/18 usypiam i budzę się ok 22 na kąpanie, a potem znowu spanie do rana🙈🙈Nie wiem, jak ja wytrzymam te święta przy rodzinnym stole bez spania 🤣Życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt🎄🎄🎄🎄oby w przyszłym roku spełniło się każdej z Was cudowne marzenie 🤰🎇🎆

Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dziewczyny 😘
Niech każdej z Was się spełni marzenie bycia mamą! Życzę Wam go z calego serca! A te z Was które mają to szczęście bycia mamami życzę zdrówka dla Waszych maluszków ❤️🎄🎅😘

Cześć dziewczyny, mam nadzieje że święta wam mijają spokojnie. U mnie 4dpt i klasycznie żadnych objawów. Jako ze to moj 3ci transfer to do tej pory - brak objawów to tez objaw - jednak się nie sprawdzały i zaczynam się łamać…. Nikt w domu poza mężem nie wie, a ja mam ochote się ukryć gdzieś i przespać ten czas kiedy sie okaże że jednak nici… pisze tu bo tylko wy mnie zrozumiecie…

Cześć dziewczyny, mam nadzieje że święta wam mijają spokojnie. U mnie 4dpt i klasycznie żadnych objawów. Jako ze to moj 3ci transfer to do tej pory - brak objawów to tez objaw - jednak się nie sprawdzały i zaczynam się łamać…. Nikt w domu poza mężem nie wie, a ja mam ochote się ukryć gdzieś i przespać ten czas kiedy sie okaże że jednak nici… pisze tu bo tylko wy mnie zrozumiecie…
Kochana ja 5 dpt zaczęłam mieć bóle jak na miesiączkę, byłam załamana bo myślałam że lipa i idzie@, po tygodniu dopiero zauważyłam na piersiach niebieskie żyły. Każda z nas ma inaczej, były dziewczyny które nie miały żadnych objawów, aż do rosnącego brzuszka 🙂 trzymam kciuki za udany transfer ❤️

Ja właśnie waham się odnośnie invitro w Kato...widzę komentarz jest z 2019..czy udało się?
Hej. U mnie druga stymulacja przyniosła aż 5 mroziakow, co było mega osiągnięciem. Podeszłam do kolejnego transferu i niestety znowu u mnie cb. Pojechałam na szczepienia do Łodzi i po pierwszych okazało się, ze zaszłam w ciąże naturalnie. A miałam niedrożne jajowody. Mój cud ma 1,5 roku i myśle kiedyś wrócić do Kato po rodzeństwo. Pomimo, ze nie udało mi się z pomocą kliniki to ich i tak polecam. Nie wiem, jak tam jest teraz, ale ja mam dobre zdanie o nich.

Kochana ja 5 dpt zaczęłam mieć bóle jak na miesiączkę, byłam załamana bo myślałam że lipa i idzie@, po tygodniu dopiero zauważyłam na piersiach niebieskie żyły. Każda z nas ma inaczej, były dziewczyny które nie miały żadnych objawów, aż do rosnącego brzuszka 🙂 trzymam kciuki za udany transfer ❤️
Ja za ten „ból okresowy” póki co bym oddała wszystko. Dziękuje @eij jak zawsze za ciepłe słowo ❤️

reklama
Do góry