reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj:)
Ja leczę się właśnie w Invimedzie. Jestem po nieudanym transferze i przygotowuje się do kolejnej stymulacji, bo nie mam mroziakow. Mnie prowadzi dr C.ygal i szczerze to bardzo polecam. Nie spotkałam jeszcze takiego lekarza - tak ludzkiego. Masz wrazenie, ze rozmawiasz z koleżanka a nie lekarzem. Do tego moje wrazenia sa takie, ze zna się kobieta na rzeczy. Nawet wychwalany tutaj immunolog słynny doc P.asnik jak usłyszał kto mnie prowadzi to powiedział, ze jestem w dobrych rękach 8-) Sama klinika tez spoko, choć wiadomo, ze do drobnych szczegółów możnaby się doczepić ;) Co do laboratorium to nie mam zastrzeżeń. Jak coś to pisz i jeszcze coś podpowiem:)
Ja właśnie waham się odnośnie invitro w Kato...widzę komentarz jest z 2019..czy udało się?

Kochane ⭐⭐⭐
Życzę Wam Wesołych Świąt
Dużo zdrówka ,miłości zadowolenia z życia
Aby każda z Was doznała szczęścia w życiu ...
Aby ten czas był dla Was magiczny ...żeby ten koniec roku jak i początek nowego dał Wam wszystko o czym marzycie II
Całuski 🥰😘😘😘😘♥️🍀

reklama
Witam
Czy któreś z Pań nie potrzebuje Lutinus 100mg tabletki dopochwowe zostały mi 2 pełne nowe opakowania z datą ważności 01.2023 po in vitro więc chętnie sprzedam.

Do góry