reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny już mi trochę ta moja depresja związana ze słabymi zarodkami minęła. Trzeba mieć nadzieję do końca i wierzyć w maluszki 😍 Tym bardziej, że czytałam, że zarodek 2ab na serio ma szansę na ciążę. No może z tymi 1ab nie jest aż tak różowo, ale nigdy nie można wątpić!!!! Nawet tutaj zdarzały się ciążę z gorszych zarodków niż u mnie 😍😍

Dziewczyny już mi trochę ta moja depresja związana ze słabymi zarodkami minęła. Trzeba mieć nadzieję do końca i wierzyć w maluszki 😍 Tym bardziej, że czytałam, że zarodek 2ab na serio ma szansę na ciążę. No może z tymi 1ab nie jest aż tak różowo, ale nigdy nie można wątpić!!!! Nawet tutaj zdarzały się ciążę z gorszych zarodków niż u mnie 😍😍
Dokładnie, trzeba wierzyć że będzie dobrze bo w końcu po to walczymy żeby zwyciężyć ❤️😉 z tego co pamiętam to margatetka25 też miała teoretycznie słabsze zarodki podane i teraz ma bliźniaki ❤️😉

Cześć dziewczyny nie wytrzymałam i kupiłam w aptece 4 testy, 5dni po transferze nic, kolejnego bardzo blada kreseczka z lupą trzeba było patrzeć a dzisiaj już bardziej widoczna😊 mam nadzieję, że jutro będzie wyraźna😊😊 nastawiam się na sukces, we wtorek zrobię bete i mam nadzieję, że się nie rozczaruje, bo po inseminacji nieudanej też test wyszedł mi prawidłowy

Cześć dziewczyny nie wytrzymałam i kupiłam w aptece 4 testy, 5dni po transferze nic, kolejnego bardzo blada kreseczka z lupą trzeba było patrzeć a dzisiaj już bardziej widoczna[emoji4] mam nadzieję, że jutro będzie wyraźna[emoji4][emoji4] nastawiam się na sukces, we wtorek zrobię bete i mam nadzieję, że się nie rozczaruje, bo po inseminacji nieudanej też test wyszedł mi prawidłowy
Trzymam kciuki, żeby teraz skończyło się wszystko dobrze[emoji3059]

Kiedys pytałam znanej Pani embriolog na insta o mój zarodek którego zabieram za 3 tygodnie 423 ...
Dr mówił że słaby ,że słabe szanse
Lecz Pani oznajmiła mi że zarodki o bardzo dobrej morfologii ciąży mogą nie dać a te słabe dadzą
Więc trzeba dać szansę każdemu zarodkowi ...nie wiesz kiedy życie cię zaskoczy 🥰🥰

Heeej,
Czy ktoras z Was moze testuje po swietach?
Ja mialam 23 grudnia transfer i dopiero 30 testuje, myslalam ze w swieta latwiej bedzie odciac sie myslami ale jednak chyba sie nie da , ciagle czekam i czekam na czwartek, zaraz zaczne pewnie doszukiwac sie objawow 😛😛

reklama
Heeej,
Czy ktoras z Was moze testuje po swietach?
Ja mialam 23 grudnia transfer i dopiero 30 testuje, myslalam ze w swieta latwiej bedzie odciac sie myslami ale jednak chyba sie nie da , ciagle czekam i czekam na czwartek, zaraz zaczne pewnie doszukiwac sie objawow 😛😛
Ja miałeam transfer 18, testować pojadę juto mimo teg,o że klinika kazała wwe wtorek, ale nie wytrzymam ani jednego dnia dłużej 😊

Do góry