To trzymam kciuki mocno żeby sie udalo na pewno juz cos bedzie, mi zawsze kazali testowac tydzień po transferzeJa miałeam transfer 18, testować pojadę juto mimo teg,o że klinika kazała wwe wtorek, ale nie wytrzymam ani jednego dnia dłużej
reklama
magda_lena85
Fanka BB :)
Ja mam 28.12 robić betę ale niespieszno mi. Nie wiem czy dźwignę w tym roku jeszcze jedną porażkę, zwłaszcza że niewiele pomysłów co dalej. Myśle że mój lekarz już nie ma pomysłów zreszta ja tez, a został mi jeden zarodek. Tyle że szkoda go skoro nic się nie zmienia. Zupełnie nie mam siły na to betowanie (((Heeej,
Czy ktoras z Was moze testuje po swietach?
Ja mialam 23 grudnia transfer i dopiero 30 testuje, myslalam ze w swieta latwiej bedzie odciac sie myslami ale jednak chyba sie nie da , ciagle czekam i czekam na czwartek, zaraz zaczne pewnie doszukiwac sie objawow
Będzie dobrze, ja jestem pozytywnie nastawiona mimo, że została nam ostatnia próbka nasienia, kto to wszystko wytrzyma jak nie myJa mam 28.12 robić betę ale niespieszno mi. Nie wiem czy dźwignę w tym roku jeszcze jedną porażkę, zwłaszcza że niewiele pomysłów co dalej. Myśle że mój lekarz już nie ma pomysłów zreszta ja tez, a został mi jeden zarodek. Tyle że szkoda go skoro nic się nie zmienia. Zupełnie nie mam siły na to betowanie (((
Trzymam mocno kciuki zeby sie teraz udalo Ja mam podobnie, to moja 3 procedura w tym 2 transfer, nie mamy wiecej zarodków wiec jak ten sie nie powiedzie to jedynie komorka dawczyni mi zostaje, a staram sie nie nastawiac ani pozytywnie ani negatywnie ale mi to nie wychodzi bo mam co godzine zmiany nastroju i albo mysle ze super teraz sie uda a za chwile wyobrazam sobie jak kolejna zerowa beta i rozpacz..Ja mam 28.12 robić betę ale niespieszno mi. Nie wiem czy dźwignę w tym roku jeszcze jedną porażkę, zwłaszcza że niewiele pomysłów co dalej. Myśle że mój lekarz już nie ma pomysłów zreszta ja tez, a został mi jeden zarodek. Tyle że szkoda go skoro nic się nie zmienia. Zupełnie nie mam siły na to betowanie (((
Evela.6
I jak tam ,robiłaś betę?Ja miałeam transfer 18, testować pojadę juto mimo teg,o że klinika kazała wwe wtorek, ale nie wytrzymam ani jednego dnia dłużej [emoji4]
Właśnie dostalam wyniki beta 99, protestem 40, nie wiem co o tym myśleć zadzwoniłam do kliniki, to powiedziano mi, że te wyniki nic nie oznaczają, że za dwa dni mam ponowic i że jak będą proporcjonalnie rosły to jest dobrze, co Wy o tym myślicie?I jak tam ,robiłaś betę?
Dodam że transfer 4 dniowego zarodka był 18 grudniaWłaśnie dostalam wyniki beta 99, protestem 40, nie wiem co o tym myśleć zadzwoniłam do kliniki, to powiedziano mi, że te wyniki nic nie oznaczają, że za dwa dni mam ponowic i że jak będą proporcjonalnie rosły to jest dobrze, co Wy o tym myślicie?
Evela.6
Moim zdaniem to bardzo dobry wynik bety i proga jak na 9dpt 4dniowego zarodka ! Ale tak jak Ci powiedzieli -wazne są przyrosty bo to one świadczą o prawidłowym rozwoju (zazwyczaj) .zbadaj przyrost w środę i będzie wszystko jasne .gratuluję po cichutku [emoji8]
Właśnie dostalam wyniki beta 99, protestem 40, nie wiem co o tym myśleć zadzwoniłam do kliniki, to powiedziano mi, że te wyniki nic nie oznaczają, że za dwa dni mam ponowic i że jak będą proporcjonalnie rosły to jest dobrze, co Wy o tym myślicie?
Trzymam kciuki za przyrosty gratulacje i powodzenia dalejWłaśnie dostalam wyniki beta 99, protestem 40, nie wiem co o tym myśleć zadzwoniłam do kliniki, to powiedziano mi, że te wyniki nic nie oznaczają, że za dwa dni mam ponowic i że jak będą proporcjonalnie rosły to jest dobrze, co Wy o tym myślicie?
reklama
eij
Ja dla mnie to bardzo obiecująco wygląda trzymam kciuki za piękny przyrostWłaśnie dostalam wyniki beta 99, protestem 40, nie wiem co o tym myśleć zadzwoniłam do kliniki, to powiedziano mi, że te wyniki nic nie oznaczają, że za dwa dni mam ponowic i że jak będą proporcjonalnie rosły to jest dobrze, co Wy o tym myślicie?
Podziel się: