reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w ten magiczny czas Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co najlepsze, nie będę się rozpisywała bo wiadomo o co chodzi 😀 i tak jak płakałam rok temu z żalu i bólu tak w tym roku od samego rana oczy szklą mi się ze szczęścia ❤️❤️ poważnie, nie ogarniam hormonów 😆 i tego Wam życzę, że chociaż może dziś nie jest najpiękniej i najszczęśliwiej to pamiętajcie że na przyszłe Święta wszystko może się zmienić 😀😘

reklama
Dziewczyny w ten magiczny czas Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co najlepsze, nie będę się rozpisywała bo wiadomo o co chodzi 😀 i tak jak płakałam rok temu z żalu i bólu tak w tym roku od samego rana oczy szklą mi się ze szczęścia ❤️❤️ poważnie, nie ogarniam hormonów 😆 i tego Wam życzę, że chociaż może dziś nie jest najpiękniej i najszczęśliwiej to pamiętajcie że na przyszłe Święta wszystko może się zmienić 😀😘
Wzajemnie Kochana 😃 szkoda, że mi się tak oczy nie szklą ze szczęścia😁ja mam teraz fazę ogromnego zmęczenia , o 17/18 usypiam i budzę się ok 22 na kąpanie, a potem znowu spanie do rana🙈🙈Nie wiem, jak ja wytrzymam te święta przy rodzinnym stole bez spania 🤣Życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt🎄🎄🎄🎄oby w przyszłym roku spełniło się każdej z Was cudowne marzenie 🤰🎇🎆

Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dziewczyny 😘
Niech każdej z Was się spełni marzenie bycia mamą! Życzę Wam go z calego serca! A te z Was które mają to szczęście bycia mamami życzę zdrówka dla Waszych maluszków ❤️🎄🎅😘

Cześć dziewczyny, mam nadzieje że święta wam mijają spokojnie. U mnie 4dpt i klasycznie żadnych objawów. Jako ze to moj 3ci transfer to do tej pory - brak objawów to tez objaw - jednak się nie sprawdzały i zaczynam się łamać…. Nikt w domu poza mężem nie wie, a ja mam ochote się ukryć gdzieś i przespać ten czas kiedy sie okaże że jednak nici… pisze tu bo tylko wy mnie zrozumiecie…

Cześć dziewczyny, mam nadzieje że święta wam mijają spokojnie. U mnie 4dpt i klasycznie żadnych objawów. Jako ze to moj 3ci transfer to do tej pory - brak objawów to tez objaw - jednak się nie sprawdzały i zaczynam się łamać…. Nikt w domu poza mężem nie wie, a ja mam ochote się ukryć gdzieś i przespać ten czas kiedy sie okaże że jednak nici… pisze tu bo tylko wy mnie zrozumiecie…
Kochana ja 5 dpt zaczęłam mieć bóle jak na miesiączkę, byłam załamana bo myślałam że lipa i idzie@, po tygodniu dopiero zauważyłam na piersiach niebieskie żyły. Każda z nas ma inaczej, były dziewczyny które nie miały żadnych objawów, aż do rosnącego brzuszka 🙂 trzymam kciuki za udany transfer ❤️

Ja właśnie waham się odnośnie invitro w Kato...widzę komentarz jest z 2019..czy udało się?
Hej. U mnie druga stymulacja przyniosła aż 5 mroziakow, co było mega osiągnięciem. Podeszłam do kolejnego transferu i niestety znowu u mnie cb. Pojechałam na szczepienia do Łodzi i po pierwszych okazało się, ze zaszłam w ciąże naturalnie. A miałam niedrożne jajowody. Mój cud ma 1,5 roku i myśle kiedyś wrócić do Kato po rodzeństwo. Pomimo, ze nie udało mi się z pomocą kliniki to ich i tak polecam. Nie wiem, jak tam jest teraz, ale ja mam dobre zdanie o nich.

Kochana ja 5 dpt zaczęłam mieć bóle jak na miesiączkę, byłam załamana bo myślałam że lipa i idzie@, po tygodniu dopiero zauważyłam na piersiach niebieskie żyły. Każda z nas ma inaczej, były dziewczyny które nie miały żadnych objawów, aż do rosnącego brzuszka 🙂 trzymam kciuki za udany transfer ❤️
Ja za ten „ból okresowy” póki co bym oddała wszystko. Dziękuje @eij jak zawsze za ciepłe słowo ❤️

reklama
Do góry