reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

To trzymam kciuki. Moja tez mrożona. Dziś 8 dpt i dwie kreseczki na teście :) wiec nadzieje są. Jutro beta. Powodzenia
Jak teścik pozytywny beta formalnosc,a ja czekam z beta do 9 dpt,myślisz że takiego 8 dpt można sikanca ,akurat niedziela? Też miałam blastke 4cc,mało komórek ale dobrze rokująca,cokolwiek by to znaczyło,dzisiaj zaczynam czuć brzuch,z lewego jajnika ciągnięcie i cały czas mam wrażenie jakby się że mnie lało...

reklama
Jak teścik pozytywny beta formalnosc,a ja czekam z beta do 9 dpt,myślisz że takiego 8 dpt można sikanca ,akurat niedziela? Też miałam blastke 4cc,mało komórek ale dobrze rokująca,cokolwiek by to znaczyło,dzisiaj zaczynam czuć brzuch,z lewego jajnika ciągnięcie i cały czas mam wrażenie jakby się że mnie lało...
Ja robiłam z rana w 8dpt i była już 2 kreska widoczna 😊

To jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
Kochana znam to uczucie!!! Mocno trzymam kciuki za Twojego kropka. Ja w poprzedniej (niestety utraconej ciazy) robilam test kilka razy bo nie moglam sie napatrzyc na te kreski i upewnialam sie czy nadal sa🙈

LaChance Gratulacje!!!😀👏👏👏Dokladnie te same testy robie😀

Załączniki

• 88972606-90B6-40BC-AA8E-1672CA7ACC35.jpeg
    88972606-90B6-40BC-AA8E-1672CA7ACC35.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 82
To jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
Kochana ciesz się ile wlezie i wcale nie jest mi smuto, że w końcu wam się udało. To daje mi nadzieję że się da i większość z nas będzie mogła się dzielić tym szczęściem i zarażać kolejne✊❤️✊

reklama
Do góry