reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To trzymam kciuki. Moja tez mrożona. Dziś 8 dpt i dwie kreseczki na teście :) wiec nadzieje są. Jutro beta. Powodzenia
Jak teścik pozytywny beta formalnosc,a ja czekam z beta do 9 dpt,myślisz że takiego 8 dpt można sikanca ,akurat niedziela? Też miałam blastke 4cc,mało komórek ale dobrze rokująca,cokolwiek by to znaczyło,dzisiaj zaczynam czuć brzuch,z lewego jajnika ciągnięcie i cały czas mam wrażenie jakby się że mnie lało...

reklama
Jak teścik pozytywny beta formalnosc,a ja czekam z beta do 9 dpt,myślisz że takiego 8 dpt można sikanca ,akurat niedziela? Też miałam blastke 4cc,mało komórek ale dobrze rokująca,cokolwiek by to znaczyło,dzisiaj zaczynam czuć brzuch,z lewego jajnika ciągnięcie i cały czas mam wrażenie jakby się że mnie lało...
Ja robiłam z rana w 8dpt i była już 2 kreska widoczna 😊

To jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
Kochana znam to uczucie!!! Mocno trzymam kciuki za Twojego kropka. Ja w poprzedniej (niestety utraconej ciazy) robilam test kilka razy bo nie moglam sie napatrzyc na te kreski i upewnialam sie czy nadal sa🙈

LaChance Gratulacje!!!😀👏👏👏Dokladnie te same testy robie😀

Załączniki

• 88972606-90B6-40BC-AA8E-1672CA7ACC35.jpeg
    88972606-90B6-40BC-AA8E-1672CA7ACC35.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 82
To jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
Kochana ciesz się ile wlezie i wcale nie jest mi smuto, że w końcu wam się udało. To daje mi nadzieję że się da i większość z nas będzie mogła się dzielić tym szczęściem i zarażać kolejne✊❤️✊

reklama
Do góry