reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem załamana. Mój mąż się mocno przeziebił. Musi wziąć dzisiaj antybiotyk na 3 dni. A w przyszlym tyg ma być punkcja i oddanie nasienia. I całe miesiące przygotowań szlag trafi 🤦‍♀️
Spokojnie też miałam taką sytuację , niektóre antybiotyki są "dozwolone" , zadzwoń do swojego gina i zapytaj , mój mąż po wizycie musiał skonsultowć przepisany antybioty z moim lekarzem, plus lekarzowi rodzinnemu powiedział jaką mamy styuację ;)

reklama
To jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
Ogromne kciukasy kochana , powodzenia 😘

@justi
O gratuluje córci! Tez bym chciała ;)
Wiesz najpierw myślałam ," ale fajnie by było teraz urodzić synka ", na prenatalne jak jechałam to myślałam "Boże oby było zdrowe" , i już nic dla mnie się nie liczy tylko to , że będę miała zdrowe dzieciątko . A może 3 będzie synek ?! (mamy jeszcze 1 mrożaczka) 🥰 , ale oczywiście życzę Ci z całego serca zdrowej ,ślicznej córci 😘

@fredka84 hejka co u ciebie??? Maluszek lata po brzuszku, czujesz już???? Rośniesz już troszkę , u mnie póki co +3kg i prawdopodobnie córcia 🥰 , kolejna do kompletu hehehe
Hej❤️. U mnie wszystko w porządku, tylko po wpisie Cappucinko zakazalam sobie czytać forum bo jestem zesrana ze strachu 😔.Tak bardzo mi jej szkoda 😔 Mam za tydzień połówkowe i chciałam do tego czasu jakoś wytrwać bez dołowania się i wmawiania sobie złych rzeczy....
Czuję się się bardzo dobrze i ciągle chodzę do pracy 😊. Jeszcze nie czuję żadnych ruchów. Ciekawe jakie to uczucie 🤔.
A ty kiedy masz połówkowe? Czy jesteś po?

Hej❤️. U mnie wszystko w porządku, tylko po wpisie Cappucinko zakazalam sobie czytać forum bo jestem zesrana ze strachu 😔.Tak bardzo mi jej szkoda 😔 Mam za tydzień połówkowe i chciałam do tego czasu jakoś wytrwać bez dołowania się i wmawiania sobie złych rzeczy....
Czuję się się bardzo dobrze i ciągle chodzę do pracy 😊. Jeszcze nie czuję żadnych ruchów. Ciekawe jakie to uczucie 🤔.
A ty kiedy masz połówkowe? Czy jesteś po?
O Fredzia, sama byłam ciekawa co u Ciebie :) cieszę się, że wszystko dobrze. Który masz tydzień? Co Ty tak szybko te połówkowe 🙆😜

reklama
O Fredzia, sama byłam ciekawa co u Ciebie :) cieszę się, że wszystko dobrze. Który masz tydzień? Co Ty tak szybko te połówkowe 🙆😜
Dzis mam 18+3 i lekarz zarządził że za tydzień robimy, więc to chyba nie za szybko. Kuźwa, oby było wszystko w porządku ❤️. Może wreszcie kupię pierwszą rzecz dla małego ❤️

Do góry