Ekstra infoTo pocieszę cię bo miałam to samo Ok 2 dpt . Zimne dreszcze, ból mięśni, niemoc, rozbicie, zatkany nos tak prsez trzy dni i wszystko wróciło do normy mimo iż leczyłam się samym miodkiem z herbatą Może to dobry znak bo u mnie dziś dwie kreseczki na sikaniu
reklama
Po cichu liczę , że jeśli punkcja będzie w przyszłym tyg, to zdąży po tym 3 dniowym antybiotyku "oczyścić " worek mosznowy i wyprodukować nowe zdrowe plemnikiSpokojnie też miałam taką sytuację , niektóre antybiotyki są "dozwolone" , zadzwoń do swojego gina i zapytaj , mój mąż po wizycie musiał skonsultowć przepisany antybioty z moim lekarzem, plus lekarzowi rodzinnemu powiedział jaką mamy styuację
laChance
Fanka BB :)
Życz mi zdrowego dziecka@justi
Wiesz najpierw myślałam ," ale fajnie by było teraz urodzić synka ", na prenatalne jak jechałam to myślałam "Boże oby było zdrowe" , i już nic dla mnie się nie liczy tylko to , że będę miała zdrowe dzieciątko . A może 3 będzie synek ?! (mamy jeszcze 1 mrożaczka) , ale oczywiście życzę Ci z całego serca zdrowej ,ślicznej córci
G
gość2502
Gość
A to nie szybko faktycznie, to chyba ja mam małe opóźnienie bo ja równo w 22 tc mam dopiero 19 październikaDzis mam 18+3 i lekarz zarządził że za tydzień robimy, więc to chyba nie za szybko. Kuźwa, oby było wszystko w porządku . Może wreszcie kupię pierwszą rzecz dla małego
Kachar
Umówiłam się na 25.10 na połówkowe, ja też przed każdą wizyta umieram z nerwów, nieco mnie prenatalne uspokoiły, teraz może mniej się martwię bo już czuję ruchy młodej, więc jestem troszkę spokojniejsza, dalej paruje nie wybieram się na l4 poki dobrze się czuję .Czytałam też wpis cappuccinko, straszne co dziewczyna przeżywa teraz , ja nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu . Odpoczywaj kochana , cieszę się ciążą, rośnij okraglutka i myśl pozytywnieHej. U mnie wszystko w porządku, tylko po wpisie Cappucinko zakazalam sobie czytać forum bo jestem zesrana ze strachu .Tak bardzo mi jej szkoda Mam za tydzień połówkowe i chciałam do tego czasu jakoś wytrwać bez dołowania się i wmawiania sobie złych rzeczy....
Czuję się się bardzo dobrze i ciągle chodzę do pracy . Jeszcze nie czuję żadnych ruchów. Ciekawe jakie to uczucie .
A ty kiedy masz połówkowe? Czy jesteś po?
Kachar
Kochana trzymam za to kciuki , życzę wam wszystkiego najlepszegoŻycz mi zdrowego dziecka
laChance
I wzajemnieKochana trzymam za to kciuki , życzę wam wszystkiego najlepszego
Sherlook
To jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
Gratuluję i bardzo, bardzo się cieszę [emoji3059][emoji3059] trzymam kciuki za nudne 9 miesięcy [emoji110]A i transfer miałam w dniu rocznicy śmierci mojej babci która kochałam nad życie. Może to jej zasługa ze taki cud się stał.
Hankaa
Transfer za tydzień dopieroI zaszłaś w ciąże ?
reklama
Extra!!To trzymam kciuki. Moja tez mrożona. Dziś 8 dpt i dwie kreseczki na teście wiec nadzieje są. Jutro beta. Powodzenia
Podziel się: