reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie też miałam taką sytuację , niektóre antybiotyki są "dozwolone" , zadzwoń do swojego gina i zapytaj , mój mąż po wizycie musiał skonsultowć przepisany antybioty z moim lekarzem, plus lekarzowi rodzinnemu powiedział jaką mamy styuację ;)
Po cichu liczę , że jeśli punkcja będzie w przyszłym tyg, to zdąży po tym 3 dniowym antybiotyku "oczyścić " worek mosznowy i wyprodukować nowe zdrowe plemniki 🙊🙈🙉

@justi

Wiesz najpierw myślałam ," ale fajnie by było teraz urodzić synka ", na prenatalne jak jechałam to myślałam "Boże oby było zdrowe" , i już nic dla mnie się nie liczy tylko to , że będę miała zdrowe dzieciątko . A może 3 będzie synek ?! (mamy jeszcze 1 mrożaczka) 🥰 , ale oczywiście życzę Ci z całego serca zdrowej ,ślicznej córci 😘
Życz mi zdrowego dziecka :)

Hej❤️. U mnie wszystko w porządku, tylko po wpisie Cappucinko zakazalam sobie czytać forum bo jestem zesrana ze strachu 😔.Tak bardzo mi jej szkoda 😔 Mam za tydzień połówkowe i chciałam do tego czasu jakoś wytrwać bez dołowania się i wmawiania sobie złych rzeczy....
Czuję się się bardzo dobrze i ciągle chodzę do pracy 😊. Jeszcze nie czuję żadnych ruchów. Ciekawe jakie to uczucie 🤔.
A ty kiedy masz połówkowe? Czy jesteś po?
Umówiłam się na 25.10 na połówkowe, ja też przed każdą wizyta umieram z nerwów, nieco mnie prenatalne uspokoiły, teraz może mniej się martwię bo już czuję ruchy młodej, więc jestem troszkę spokojniejsza, dalej paruje nie wybieram się na l4 poki dobrze się czuję .Czytałam też wpis cappuccinko, straszne co dziewczyna przeżywa teraz , ja nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu 😔. Odpoczywaj kochana , cieszę się ciążą, rośnij okraglutka i myśl pozytywnie 😘😘😘

To jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
A i transfer miałam w dniu rocznicy śmierci mojej babci która kochałam nad życie. Może to jej zasługa ze taki cud się stał.
Gratuluję i bardzo, bardzo się cieszę [emoji3059][emoji3059] trzymam kciuki za nudne 9 miesięcy [emoji110]

reklama
Do góry