Jak teścik pozytywny beta formalnosc,a ja czekam z beta do 9 dpt,myślisz że takiego 8 dpt można sikanca ,akurat niedziela? Też miałam blastke 4cc,mało komórek ale dobrze rokująca,cokolwiek by to znaczyło,dzisiaj zaczynam czuć brzuch,z lewego jajnika ciągnięcie i cały czas mam wrażenie jakby się że mnie lało...To trzymam kciuki. Moja tez mrożona. Dziś 8 dpt i dwie kreseczki na teście wiec nadzieje są. Jutro beta. Powodzenia
reklama
PsychoPatka91
Fanka BB :)
Ja robiłam z rana w 8dpt i była już 2 kreska widocznaJak teścik pozytywny beta formalnosc,a ja czekam z beta do 9 dpt,myślisz że takiego 8 dpt można sikanca ,akurat niedziela? Też miałam blastke 4cc,mało komórek ale dobrze rokująca,cokolwiek by to znaczyło,dzisiaj zaczynam czuć brzuch,z lewego jajnika ciągnięcie i cały czas mam wrażenie jakby się że mnie lało...
Też mocno wierzę w takie wsparcie z góry ❤A i transfer miałam w dniu rocznicy śmierci mojej babci która kochałam nad życie. Może to jej zasługa ze taki cud się stał.
Kashyw83
Kochana znam to uczucie!!! Mocno trzymam kciuki za Twojego kropka. Ja w poprzedniej (niestety utraconej ciazy) robilam test kilka razy bo nie moglam sie napatrzyc na te kreski i upewnialam sie czy nadal saTo jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
Aurora84
Kochana ciesz się ile wlezie i wcale nie jest mi smuto, że w końcu wam się udało. To daje mi nadzieję że się da i większość z nas będzie mogła się dzielić tym szczęściem i zarażać kolejneTo jest tak cudowne uczucie po trzech latach wpatrywania się w testy zobaczyc dwie kreski. Wymarzone. Tyle razy widziałam je oczyma wyobraźni. Śmiały mi się a teraz są. Widzę je. Dwie różowe piękne. I życie znów staje się piękne. A już poziom mojej flustracji sięgał zenitu. I znowu chce się zyc. Trzymajcie kciuki dziewczyny prosze. Wiem ze dla niektórych z was takie info ze komuś się udało jest trudne i rozrywa serce. Ale ja również to przechodziłam a jednak w końcu się udało. Mam nadzieje ze już na zawsze zostanie ze mną.
Kashyw83
Jak dobrze to czytac ze obydwie macie już takie piekne duze brzuchy w czerwcu startowalam razem z Wami. Nie udalo sie wtedy. Zobaczymy co teraz los przyniesieA to nie szybko faktycznie, to chyba ja mam małe opóźnienie bo ja równo w 22 tc mam dopiero 19 października
G
gość2502
Gość
Trzymam kciuki aby przyniósł szczęście wiesz, że u mnie wcale nie widać brzuchaJak dobrze to czytac ze obydwie macie już takie piekne duze brzuchy w czerwcu startowalam razem z Wami. Nie udalo sie wtedy. Zobaczymy co teraz los przyniesie
reklama
laChance
Ale tluste krechy! Ile dni po transferze to było?LaChance Gratulacje!!!Dokladnie te same testy robie
Podziel się: