reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas tylko taka opcja wchodzi w grę. Tylko nasze komórki. Chociaż powiem wam że to ja zawsze ta zwlekając z decyzją o dziecku byłam mój mąż jest ten typ domownika
Wszystkim nam się spieszy więc żaden dziwak. Ja tam jestem niecierpliwa i to czekanie do 6 tego teraz na że dwie wizyty urolog nasienie i ginekolog i ewentualną decyzja to dla mnie horror, tylko Wy trzymacie mnie przy zdrowych zmysłach jeszcze...
My tez mamy wizytę 6 października także jesteśmy razem. Nie martw się stres zle wpływa na komórki 😜 będzie dobrze zobaczysz.

My tez mamy wizytę 6 października także jesteśmy razem. Nie martw się stres zle wpływa na komórki 😜 będzie dobrze zobaczysz.
Wspaniale my zaczynamy maraton po pracy o 17 urolog oddanie nasienia i jedziemy do ginekologa na 20. Psychiczne nastawienie średnie. Od dziś mamy postanowienie z mężem nie jemy słodyczy też więc dodatkowe nerwy. Odstawimy cukier bo oboje mieliśmy na granicy ja 91 on 99. Do tego jego cholesterol wypierniczyl w kosmos więc jeszcze bardziej jarsko

Nastaw się pozytywnie, bo tak naprawdę co masz do stracenia? Nic…możesz tylko zyskać, dostać to o czym marzysz…
Mąż mi powiedział:
Jak wstajesz rano za każdym razem pomysl sobie „TO MUSI SIĘ WKONCU UDAĆ”
Tak sobie powtarzam i czekam wkoncu się uda, a tez nie mam już 25 czy 30 lat 💪💪

reklama
Do góry