Wspaniale!!! Nie po cichu!!!Dziękuję, ja też po cichu zaczynam się cieszyć
reklama
sarenkamala
Fanka BB :)
My tez mamy wizytę 6 października także jesteśmy razem. Nie martw się stres zle wpływa na komórki będzie dobrze zobaczysz.U nas tylko taka opcja wchodzi w grę. Tylko nasze komórki. Chociaż powiem wam że to ja zawsze ta zwlekając z decyzją o dziecku byłam mój mąż jest ten typ domownika
Wszystkim nam się spieszy więc żaden dziwak. Ja tam jestem niecierpliwa i to czekanie do 6 tego teraz na że dwie wizyty urolog nasienie i ginekolog i ewentualną decyzja to dla mnie horror, tylko Wy trzymacie mnie przy zdrowych zmysłach jeszcze...
sarenkamala
Kashyw83
Super gratulacje! a który dzien po transferze dzisiaj masz?Dziewczyny, krew oddana po 8, po 16 wyniki. Dziś po powrocie zrobiłam jeszcze test, bo wczoraj migdał mnie bolał i przespałam cały dzień więc miałam obawy. Ale kropek dzielnie się trzyma
Wspaniale my zaczynamy maraton po pracy o 17 urolog oddanie nasienia i jedziemy do ginekologa na 20. Psychiczne nastawienie średnie. Od dziś mamy postanowienie z mężem nie jemy słodyczy też więc dodatkowe nerwy. Odstawimy cukier bo oboje mieliśmy na granicy ja 91 on 99. Do tego jego cholesterol wypierniczyl w kosmos więc jeszcze bardziej jarskoMy tez mamy wizytę 6 października także jesteśmy razem. Nie martw się stres zle wpływa na komórki będzie dobrze zobaczysz.
PsychoPatka91
10 dptSuper gratulacje! a który dzien po transferze dzisiaj masz?
sarenkamala
Nastaw się pozytywnie, bo tak naprawdę co masz do stracenia? Nic…możesz tylko zyskać, dostać to o czym marzysz…My tez mamy wizytę 6 października także jesteśmy razem. Nie martw się stres zle wpływa na komórki będzie dobrze zobaczysz.
Mąż mi powiedział:
Jak wstajesz rano za każdym razem pomysl sobie „TO MUSI SIĘ WKONCU UDAĆ”
Tak sobie powtarzam i czekam wkoncu się uda, a tez nie mam już 25 czy 30 lat
sarenkamala
@PsychoPatka91 dasz nam znać jaka beta?10 dpt
PsychoPatka91
Dam, jeśli klinika mi przez tel powie jakie są wartości@PsychoPatka91 dasz nam znać jaka beta?
reklama
Aurora84
Trzymam kciuki za wysoką betę, chociaż to tylko formalnośćDam, jeśli klinika mi przez tel powie jakie są wartości
Podziel się: