reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na pocieszenie u nas przy morfologii 0 powiedzieli, że nie ma problemu z in vitro , tylko będzie trzeba ICSI zrobić. Po 2 miesiącach nieregularnej suplementacji morfologia 2 i lekarka bardzo się ucieszyła 🤣
Ja po pierwszym dniu Menopuru. Głowa mi pęka, lędźwia i mięśnie bolą 🤦‍♀️ciekawe co to będzie później...

reklama
Na pocieszenie u nas przy morfologii 0 powiedzieli, że nie ma problemu z in vitro , tylko będzie trzeba ICSI zrobić. Po 2 miesiącach nieregularnej suplementacji morfologia 2 i lekarka bardzo się ucieszyła 🤣
Ja po pierwszym dniu Menopuru. Głowa mi pęka, lędźwia i mięśnie bolą 🤦‍♀️ciekawe co to będzie później...
Wspaniale, nam lekarz wspomniał o picsi. U nas suplementacja w ogóle się nie sprawdziła jak i zmiana nawyków odstawienie kawy alko. Morfo było 0 jest 0 i wszystkie zdeformowane główki niestety. Ale fragmentacja spadła o prawie połowę, chociaż coś.

O moj „ukochany” menopur 😤 najgorszy ten ból głowy.
Jaka dawka?

Na pocieszenie u nas przy morfologii 0 powiedzieli, że nie ma problemu z in vitro , tylko będzie trzeba ICSI zrobić. Po 2 miesiącach nieregularnej suplementacji morfologia 2 i lekarka bardzo się ucieszyła [emoji1787]
Ja po pierwszym dniu Menopuru. Głowa mi pęka, lędźwia i mięśnie bolą [emoji2356]ciekawe co to będzie później...
Nie strasz. Mnie i tak często boli głowa, a migreny trwają kilka dni[emoji33]
Wspaniale, nam lekarz wspomniał o picsi. U nas suplementacja w ogóle się nie sprawdziła jak i zmiana nawyków odstawienie kawy alko. Morfo było 0 jest 0 i wszystkie zdeformowane główki niestety. Ale fragmentacja spadła o prawie połowę, chociaż coś.
My teraz wprowadziliśmy dietę z akademii płodności i mąż znów bierze metforminę. Nie brał, bo ciągle po niej miał biegunki i było mu bardzo niedobrze i o dziwo przy tej diecie nie dość, że czujemy się super to i po metforminie zero skutków ubocznych, a od razu zaczął od największe dawki.

reklama
Do góry