Niestety mam umowę na czas określony a wg przepisów jeżeli nie będę w 3 miesiącu ciąży to nie przedłuża mi jej automatycznie do terminu porodu. Umowa kończy mi się pod koniec października a transfer miałam 12.08 natomiast ostatnia miesiączkę 25.07 dlatego właśnie się zastanawiamOd terminu miesiączki, tak jak naturalną. Chociaż kiedyś z ciekawości liczyłam na jakiej stronie internetowej termin porodu i z terminu miesiączki i z terminu transferu wyszła mi taka sama data
reklama
CrioZależy czy miałaś na świeżym czy crio. Ze świeżym jest troszkę inaczej liczone
Tagitagi
Fanka BB :)
Dostinex jest super lekiem ...żadnych objawów ...no tylko to że 8 taletek kosztuje u Mnie w aptece 120 złwłaśnie czytam ze diostinex jest lepszy niż bromergan, no prolaktyny mi wyszło raz 850..a norma w moim lbie jest 350, do tej pory lekarz uważał że przy invitro to go prolaktyna nie interesuje ale chyba jednak ma cos na znaczeniu
Ja biorę pół na tydzień a moja prolaktyna na początku wynosiła 1300 gdzie norma to coś koło 400 ok obecnie 65
Hmmm czy ma znaczenie to w ivf ...mi lekarz mówił że muszą być wyniki w granicach normy
Bo za wysoka blokuje przysadkę
Ale ile w tym prawdy
Wiem że zapomniał mi dr powiedzieć że mam odstawić po Et i brałam
Mi właśnie powiedział że nie odgrywa aż tak ważnej roli jak w staraniach naturalnych [emoji134]
właśnie czytam ze diostinex jest lepszy niż bromergan, no prolaktyny mi wyszło raz 850..a norma w moim lbie jest 350, do tej pory lekarz uważał że przy invitro to go prolaktyna nie interesuje ale chyba jednak ma cos na znaczeniu
Vinszka
To z drugą CC tak czekają długo!? Szok.Ja przy pierwszej ciąży miałam w 40+3.... szkoda tylko, ze mój profesorek na urlopie... zobaczymy kto z jego oddziału się mnie zajmie. Jutro wszystkiego die dowiem
Vinszka
No to normalnie. Z OM
Olusja1987
Hej,
dziś robiłam ostatnią weryfikację bety, wynik 535 w 11dpt.
dziś robiłam ostatnią weryfikację bety, wynik 535 w 11dpt.
mala_Mi 80
Moi lekarze też twierdzili, że do in vitro prolaktyna nie ma znaczenia i też nigdy nic nie miałamwłaśnie czytam ze diostinex jest lepszy niż bromergan, no prolaktyny mi wyszło raz 850..a norma w moim lbie jest 350, do tej pory lekarz uważał że przy invitro to go prolaktyna nie interesuje ale chyba jednak ma cos na znaczeniu
reklama
Orchidea33
L4 wypisza Ci jak tylko będziesz chciec. Ja na Twoim miejscu bym brala. Ja cale 3 dni lezalam bo bolaly mnie jajniki i nawet ciezko mi sie zalatwialo w ubikacji. Nie wiem czy wytrzymasz 12 h. Chyba, ze Twoja praca jest bardzo komfortowa.Dziewczyny czy jeśli o 8:30 mam pobranie komórek to na drugi dzień o 5:30 będę mogła iść do pracy na 12 h? Czy raczej wypiszą mi L4?
Podziel się: