Też wzięłabym L4, wszystko zależy od pracy jaka wykonujesz i od ewentualnej hiperstymulacji. Daj znać oczywiście ile udało się wyhodować jajek. TrzymamDziewczyny czy jeśli o 8:30 mam pobranie komórek to na drugi dzień o 5:30 będę mogła iść do pracy na 12 h? Czy raczej wypiszą mi L4?
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
A jak myślicie. Jak mam za mc transfer to odstawiac juz Dostinex czy po transferze?
Zapytaj lekarza, ale z tego co wiem, to dostinex ma dłuższe działanie w organizmie i trzeba go odstawić wcześniej niż np. Bromergon.A jak myślicie. Jak mam za mc transfer to odstawiac juz Dostinex czy po transferze?
Gonzi
No jakoś super komfortowa nie jest. Bardzo umysłowa i presja czasu. A jeszcze dwie zmiany mam z takim emerytem który nie jest wsparciem żadnym.L4 wypisza Ci jak tylko będziesz chciec. Ja na Twoim miejscu bym brala. Ja cale 3 dni lezalam bo bolaly mnie jajniki i nawet ciezko mi sie zalatwialo w ubikacji. Nie wiem czy wytrzymasz 12 h. Chyba, ze Twoja praca jest bardzo komfortowa.
No właśnie myślę co tu zrobić buuu. Dam znaćTeż wzięłabym L4, wszystko zależy od pracy jaka wykonujesz i od ewentualnej hiperstymulacji. Daj znać oczywiście ile udało się wyhodować jajek. Trzymam
annemarie
Japierdziu,to na co oni czekaja?az zaczniesz rodzic?Dzidziol pewno juz zwarty i gotowy.Oby szybko poszlo.Zobaczymy na kiedy wyznaczają mi cc, w czwartek kończę 41tc
annemarie
Wez L4,koniecznie Bo moze,byc wszystko ok,a mozesz sie i kolejne 2 dni zwijac z,bolu.Tego sie nie,da przewidziec Spokoj jest wrecz wskazany.Dziewczyny czy jeśli o 8:30 mam pobranie komórek to na drugi dzień o 5:30 będę mogła iść do pracy na 12 h? Czy raczej wypiszą mi L4?
Boże zaraz padnę ze stresu . Odebrałam wynik z tej bolieriozy wynik jest ujemny ale na granicach normy pojechałam do lekarza rodzinnego a on że to rumień i że antybiotyk zapobiegawczo i to przez 3 tygodnie cała drogę do domu wyłam bo w środę transfer a antybiotyk go przekreśli . Dojechałam do domu i zadzwoniłam do prywatnej internistki. Zobaczyła to i rzeczywiście mówi że może być podejrzenie rumienia ale miarodajny wynik wyjdzie po 2 miesiącach a jak się dowiedziała o in vitro to powiedziała że teraz nie zaprzepaszczać szansy i podejść do procedury a antybiotyk w razie czego po dwóch miesiącach jak będzie już ten wynik ufny że tak powiem
Gonzi
Ok dzięki za infoWez L4,koniecznie Bo moze,byc wszystko ok,a mozesz sie i kolejne 2 dni zwijac z,bolu.Tego sie nie,da przewidziec Spokoj jest wrecz wskazany.
Magdusia88
Ja bym nie szła do pracy, zwłaszcza że po narkozie 24 h nie możesz prowadzić samochodu i musisz być pod opieką osoby trzeciej.Dziewczyny czy jeśli o 8:30 mam pobranie komórek to na drugi dzień o 5:30 będę mogła iść do pracy na 12 h? Czy raczej wypiszą mi L4?
Ja bym brała na 2 dni chociaż.
Ja się po punkcji dobrze czułam. Nic mnie nie bolało.
reklama
Gonzi
Rozumiem. No mam nadzieję że będzie dobrze. Dobrze że Was zapytałam bo pewnie znając mnie to nie wzięłabym l4 żeby w pracy im nie utrudniać ale czas pomyśleć też o sobie a nie tylko o innychJa bym nie szła do pracy, zwłaszcza że po narkozie 24 h nie możesz prowadzić samochodu i musisz być pod opieką osoby trzeciej.
Ja bym brała na 2 dni chociaż.
Ja się po punkcji dobrze czułam. Nic mnie nie bolało.
Podziel się: