reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Mam na imię Natalia i jestem tutaj nowa. Może ktos podpowie? Podchodzimy po raz pierwszy do IVF. Stymulacja drugi dzień (krótki protokół z antagonista) dzisiaj 3 dzień cyklu a ja czuje się jakby to była końcówka okresu (lekkie plamienie) czy to normalne? Wcześniejsze cykle regularne, miesiączka 5 dni.

reklama
Cześć dziewczyny. Mam na imię Natalia i jestem tutaj nowa. Może ktos podpowie? Podchodzimy po raz pierwszy do IVF. Stymulacja drugi dzień (krótki protokół z antagonista) dzisiaj 3 dzień cyklu a ja czuje się jakby to była końcówka okresu (lekkie plamienie) czy to normalne? Wcześniejsze cykle regularne, miesiączka 5 dni.
Witaj To całkiem normalne przynajmniej u mnie tak było w końcu przyjmujemy dużą dawkę hormonów więc organizm ma prawo reagować inaczej [emoji1745][emoji1745][emoji1745]

Cześć dziewczyny! Byłam dziś w swojej klinice dowiedzieć się, co i jak z moim podejściem do in vitro. Ile czasu zajmie, jakie badania muszę zrobić itp. Okazuje się, ze już w nadchodzącym cyklu mogę mieć swój pierwszy transfer 🤩 zlecono nam jedynie wykonanie podstawowych badań z krwi + u mnie marker z torbieli, która od lat mam na jajniku. Lekarz rozłożył wszystko na 5 wizyt, gdzie 5 to transfer. I powiem Wam, ze jestem teraz taka skołowana, że to już! Nawet nie wiem czy się cieszyć czy płakać 😱😳🙈

Dziewczyny w czwartek rano miałam punkcje, zaraz po miałam wizytę, na której poinformowano mnie ze pobrali 7komorek. Czy to dobry znak ze jeszcze nikt do mnie nie dzwoni?

reklama
Do góry