A po co Ty bierzesz luteinę? Nigdy nie brałam podczas stymulacji, dlatego progesteron miałaś wysoki. A ile będziesz czekać na wyniki badań pgs? Invicta robi u siebie więc pewnie szybko, moje polecą aż do Hiszpanii,jak w ogóle wystartują więc jak coś to będę czekać aż ok 3 tygodni.Najpierw miałam 21 dni tabletki antykoncepcyjne i gonapeptyl 6 zastrzyków (co 2 dni). Później w 3 dc zaczęłam stymulację: 3 dni po 300 jednostek meonopuru, potem 4 dni 225 jednostek. Do tego luteina dziennie 200 mg od 4 dni. No i dzisiaj mam wziąć 225 menopuru, jutro 225 menopuru a w niedzielę o 21:00 2 zastrzyki gonapeptylu, ovitrelle i do tego 150 jednostek menopuru. I to tyle. A we wtorek pobranie komórek.
reklama
Gonzi
Fanka BB :)
Ja też około 3 tygodni. A luteinę kazał lekarz nie wiem po coA po co Ty bierzesz luteinę? Nigdy nie brałam podczas stymulacji, dlatego progesteron miałaś wysoki. A ile będziesz czekać na wyniki badań pgs? Invicta robi u siebie więc pewnie szybko, moje polecą aż do Hiszpanii,jak w ogóle wystartują więc jak coś to będę czekać aż ok 3 tygodni.
Jak wysłałaś wyniki, to zastanawiałam się, dlaczego Ty masz tak wysoki progesteron myślę sobie, LH nie jest wysokie, więc pęcherzyki nie mogły pęknąć, a Ty skubana podjadałaś na boku hormonJa też około 3 tygodni. A luteinę kazał lekarz nie wiem po co
Gonzi
Haha tak mi kazaliJak wysłałaś wyniki, to zastanawiałam się, dlaczego Ty masz tak wysoki progesteron myślę sobie, LH nie jest wysokie, więc pęcherzyki nie mogły pęknąć, a Ty skubana podjadałaś na boku hormon
eij
może i tak. W każdym bądź razie na byłam jedną dziewczyną na sali która nie widziała ile ma pęcherzykówNo ja dzisiaj miałam 8 dzień stymulacji. Troszkę mnie zmartwili że nikt nie powiedział. Ale stwierdziłam że to i tak nic nie zmieni bo finalnie liczy się ile będzie zarodków i tak AMH mam teraz 2,2, w lutym było 2,9 ale pewnie moja ciąża pozamaciczna sprzed 2 miesięcy i wycięcie jajowodu się do tego przyczyniły
Oo to może mają taką zasadę hmm
Gonzi
Ja tak intensywnie się przygotowywałam do rozmowy a jak przyszło co do czego to o to nie zapytałammoże i tak. W każdym bądź razie na byłam jedną dziewczyną na sali która nie widziała ile ma pęcherzyków
A ja myślałam, że wiedziałam, a jak się później okazało byłam w błędzie. Mój lekarz źle oszacował, było o 8 lub 9 więcej i po co mu to usgmoże i tak. W każdym bądź razie na byłam jedną dziewczyną na sali która nie widziała ile ma pęcherzyków
Gonzi
Ja miałam wrażenie że moje usg było jakieś udawane bo tylko usłyszałam że z lewej strony urosły i nic nie było liczone ani omawianeA ja myślałam, że wiedziałam, a jak się później okazało byłam w błędzie. Mój lekarz źle oszacował, było o 8 lub 9 więcej i po co mu to usg
mala_Mi 80
A tak, teraz już pamiętamNajpierw miałam 21 dni tabletki antykoncepcyjne i gonapeptyl 6 zastrzyków (co 2 dni). Później w 3 dc zaczęłam stymulację: 3 dni po 300 jednostek meonopuru, potem 4 dni 225 jednostek. Do tego luteina dziennie 200 mg od 4 dni. No i dzisiaj mam wziąć 225 menopuru, jutro 225 menopuru a w niedzielę o 21:00 2 zastrzyki gonapeptylu, ovitrelle i do tego 150 jednostek menopuru. I to tyle. A we wtorek pobranie komórek.
reklama
Bo chłop w głowie sobie policzył i zapomniał Ci przekazaćJa miałam wrażenie że moje usg było jakieś udawane bo tylko usłyszałam że z lewej strony urosły i nic nie było liczone ani omawiane
Podziel się: