reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Mam na imię Natalia i jestem tutaj nowa. Może ktos podpowie? Podchodzimy po raz pierwszy do IVF. Stymulacja drugi dzień (krótki protokół z antagonista) dzisiaj 3 dzień cyklu a ja czuje się jakby to była końcówka okresu (lekkie plamienie) czy to normalne? Wcześniejsze cykle regularne, miesiączka 5 dni.
Tak, to zupełnie normalne. Powodzenia

@Natka8484 z dolegliwości to tylko uprzedzam lepiej uprzedź swojego męża /partnera ze teraz (później zresztą też😜) będziesz "upierdliwa" przez hormony bo będziesz ich jeszcze więcej brać 😁 aż do 🤰😁
Justi to nie ona będzie upierdliwa, to ON będzie upierdliwy !!! I akurat wtedy przy stymulacji i po zaczynają skubani głośniej oddychać i mrugac kurw... Na złość chyba to robią skubańcy 😉

reklama
Dziewczyny w czwartek rano miałam punkcje, zaraz po miałam wizytę, na której poinformowano mnie ze pobrali 7komorek. Czy to dobry znak ze jeszcze nikt do mnie nie dzwoni?
Dobry, u mnie mówili że dzwonią szybciej jak coś złego się dzieje, jeśli komórki przestają się dzielić albo jest jakiś problem z ich jakością. Jeśli wszystko idzie z planem to dzwonią przeważnie 6 dnia

Do góry