Olusja1987
Fanka BB :)
Melduję, że jestem już po kriotransferze dwóch blastek 3AA i 3BB. Kiedy betować w opcji dla odważnych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie beta wykazała ciążę 7 dpt a 9 dpt wyraźne dwie krechy na sikaczu trzymam kciukiMelduję, że jestem już po kriotransferze dwóch blastek 3AA i 3BB. Kiedy betować w opcji dla odważnych?
W poniedziałek będę u swojego lekarza to zapytam co i jak właśnie...Kochana ja też miałam praktycznie codziennie plamienia, czasem podbarwianie krwią nie wiadomo z jakich przyczyn a z dzidziusiem było wszystko okej. Jakoś po 12 tygodniu minęło wszystko. Jak Cię to uspokoi to pojedź do lekarza na usg[emoji3531]
Kurde to jest dziwne leciało mi z krwiaka 1 lipca i dwa dni po a teraz znowu w niedziele i dziśKochana ja też miałam praktycznie codziennie plamienia, czasem podbarwianie krwią nie wiadomo z jakich przyczyn a z dzidziusiem było wszystko okej. Jakoś po 12 tygodniu minęło wszystko. Jak Cię to uspokoi to pojedź do lekarza na usg[emoji3531]
W poniedziałek będę u swojego lekarza to zapytam co i jak właśnie...
To zaraz, szybko nam zleci, ja wariuje ale dobrze że żywa krew w dużych ilościach nie leci bo bym oszalałaTeż mam w poniedziałek wizytę. Trzymam kciuki aby było u nas wszystko dobrze[emoji7] bo ja już też 3 tygodnie od usg i zaczyna mi odwalać, że może coś nie tak jest, chociaż objawów żadnych złych nie mam..
Hej dziewczyny, pytanko czy jak zaczęłyście brać tab anty w 1 dzień @ to długo wam trwał? Ja męczę się już z @ 9 dni... Zazwyczaj mam 6 dni bez brania anty. Czy to normalne?