reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
U mnie 4 dni i zawsze był koniec ...Hej dziewczyny, pytanko czy jak zaczęłyście brać tab anty w 1 dzień @ to długo wam trwał? Ja męczę się już z @ 9 dni... Zazwyczaj mam 6 dni bez brania anty. Czy to normalne?
JestemMama!
Oooo proszę to jednak jest szansa ja tam głęboko wierzę że mój transfer w październiku się odbędzie ... Na tą chwilę jest taka szansa ... Na razie do 8 muszę żyć w niepewności. .. jadę pić drinki z pomarańczą póki mogę więc na razie odpoczywamJak nasz doktorek będzie mi kazał odczekać 1 cykl po stymulacji, a pewnie tak, to będę miała transfer w podobnym terminie co Ty
JestemMama!
@Olusja1987 zabieraj kropka do domu , niech się pięknie zadomowi u mamusi na długie miesiące
@martynamm za same dobre wiadomości , żeby wszystko poszło po twojej myśli
@martynamm za same dobre wiadomości , żeby wszystko poszło po twojej myśli
Zazdroszczę urlopu i drinków to odpoczywajOooo proszę to jednak jest szansa ja tam głęboko wierzę że mój transfer w październiku się odbędzie ... Na tą chwilę jest taka szansa ... Na razie do 8 muszę żyć w niepewności. .. jadę pić drinki z pomarańczą póki mogę więc na razie odpoczywam
G
gość2502
Gość
Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczową ja już nie wiem co mam myśleć... Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Byłam na IP w niedziele i niby okej... Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Obecnie 12 tc. Ja miałam krwiaka który się wchłonął podobno bo najpierw mi pękł i miałam mega mega krwawienie...
PotrzebujeCudu
12.08 – transfer @Olusja1987 to jest ten dzień zabieraj kropka i wielkie kciuki żeby został w brzuszku przez 9 miesięcy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
12.08 – wizyta startowa @martynamm powodzenia na wizycie za same dobre wiadomości [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
12.08 – wizyta startowa @martynamm powodzenia na wizycie za same dobre wiadomości [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Kochana moja koleżanka której nie ma na forum od potwierdzenia bety cały czas krwawi a nie plami i też jest po in vitro . Lekarz powiedział że wszystko z dzidzia ok i ma się oszczedzac i więcej leżeć . Także myślę że u Ciebie też w porządku tym bardziej że byłaś na IP . Wiem łatwo mówić jak nie jest się w takiej sytuacji ale musi być dobrze [emoji3531] ja po transferze czekając na betę też oglądałam papier z każdej strony [emoji17]a Ty masz już kropusia który jest silny [emoji3590]
Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczową ja już nie wiem co mam myśleć... [emoji37] Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Byłam na IP w niedziele i niby okej... Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Obecnie 12 tc. Ja miałam krwiaka który się wchłonął podobno bo najpierw mi pękł i miałam mega mega krwawienie...
JestemMama!
Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy ... Seriooo bo już nie wiem gdzie iść ...
Mianowicie chodzi mi o to że od czasu jak poroniłam e październiku bardzo boli mnie kość ogonowa przy dłuższym siedzeniu ... Teraz np. jestem w fryzjera i chwilę siedziałam na niewygodnym fotelu ( był twardy ) i już odczuwam ból ... Niby jestem umówiona na RTG ale czy to coś pokaże ... Jutro czeka mnie długa podróż i aż się boje jak będę później funkcjonować bo to chyba raczej nie jest normalne ... Nic oprócz tej kości mi nie dolega
Mianowicie chodzi mi o to że od czasu jak poroniłam e październiku bardzo boli mnie kość ogonowa przy dłuższym siedzeniu ... Teraz np. jestem w fryzjera i chwilę siedziałam na niewygodnym fotelu ( był twardy ) i już odczuwam ból ... Niby jestem umówiona na RTG ale czy to coś pokaże ... Jutro czeka mnie długa podróż i aż się boje jak będę później funkcjonować bo to chyba raczej nie jest normalne ... Nic oprócz tej kości mi nie dolega
reklama
Biedroneczka28
Kochana ja też miałam praktycznie codziennie plamienia, czasem podbarwianie krwią nie wiadomo z jakich przyczyn a z dzidziusiem było wszystko okej. Jakoś po 12 tygodniu minęło wszystko. Jak Cię to uspokoi to pojedź do lekarza na usg[emoji3531]Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczową ja już nie wiem co mam myśleć... [emoji37] Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Byłam na IP w niedziele i niby okej... Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Obecnie 12 tc. Ja miałam krwiaka który się wchłonął podobno bo najpierw mi pękł i miałam mega mega krwawienie...
Podziel się: