reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny.. Ja bardziej Was podczytuje.. za bardzo się nie udzielam Ale przeżywam z wami wszystkie wzloty i upadki.. Ja mam taki upadek dzisiaj. Jestem 3dpt moruli... praktycznie od samego początku ćmi mnie brzuch jak na okres.. I mam poczucie że mój brzuch jest dziwnie twardy. Do tego duży stres dziś i wczoraj.. :( to mój pierwszy raz. Pobrali mi 7 komórek. 4 się zaplodnily... tylko 1 przetrwała do transferu..
Wiem, że ciężko ale postaraj się tak nie denerwować...przyciągnij pozytywne myśli....jeszcze wszystko przed Tobą to po co myśleć negatywnie. Zrelaksuj się zrób coś miłego dla siebie. Kiedy chcesz testować?

reklama
Dziewczyny.. Ja bardziej Was podczytuje.. za bardzo się nie udzielam Ale przeżywam z wami wszystkie wzloty i upadki.. Ja mam taki upadek dzisiaj. Jestem 3dpt moruli... praktycznie od samego początku ćmi mnie brzuch jak na okres.. I mam poczucie że mój brzuch jest dziwnie twardy. Do tego duży stres dziś i wczoraj.. :( to mój pierwszy raz. Pobrali mi 7 komórek. 4 się zaplodnily... tylko 1 przetrwała do transferu..
Ja miałam brzuch jak balon jeszcze hoho po transferze, ale to pewnie od leków do stymulacji, nie martw ,się mój transfer był 14 czerwca a brzuch do teraz pobolewa jak na okres, to normalne , kiedy betę robisz?

Dziewczyny, kuwa, przepraszam że od razu nie napisałam 😱.
Wróciliśmy z wielkiego miasta ok 14-tej i od razu pojechałam do siostry na ploty. A wy się ty przecież martwicie ❤️
U mnie na razie wszystko w porządku ❤️. Z dzieciem lepiej niż że mną 😅. Baba dwa razy mierzyła mi po USG tętno żeby do karty wpisać i ciągle było wysokie ze stresu 😅
Marianka, Celinka lub Janinka ma 3,78cm i tętno 167. Mam dziś wg okresu 10+1 a wg wielkosci dziecia 10+5. Baba mówi że jest wszystko pięknie. Widziałam rączki i nóżki, ja pierdziulę 🤩. Ale to są przeżycia. Zdrowasiek odklepalam miliony ale dały efekt ❤️. Jessssui, żeby to dziecię ze mną zostało 🙏❤️❤️
Mam jakieś bakterie w moczu i zrobiłam dziś posiew 🤔
Mam też za wysoką glukozę i mam iść zrobić badanie. A ja sobie dziś kupiłam na jutro na drogę 3 babeczki wedla z biedry 😭😭😭. Jadlyscie? Niebo w gębie 🤩
No i super. Tylko co, jeśli będzie ptaszek 🤔🤣🤣🤣
To może wtedy Marianek

Cudownie [emoji3531] Baba wie co mówi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dziewczyny, kuwa, przepraszam że od razu nie napisałam [emoji33].
Wróciliśmy z wielkiego miasta ok 14-tej i od razu pojechałam do siostry na ploty. A wy się ty przecież martwicie [emoji3590]
U mnie na razie wszystko w porządku [emoji3590]. Z dzieciem lepiej niż że mną [emoji28]. Baba dwa razy mierzyła mi po USG tętno żeby do karty wpisać i ciągle było wysokie ze stresu [emoji28]
Marianka, Celinka lub Janinka ma 3,78cm i tętno 167. Mam dziś wg okresu 10+1 a wg wielkosci dziecia 10+5. Baba mówi że jest wszystko pięknie. Widziałam rączki i nóżki, ja pierdziulę [emoji2956]. Ale to są przeżycia. Zdrowasiek odklepalam miliony ale dały efekt [emoji3590]. Jessssui, żeby to dziecię ze mną zostało [emoji120][emoji3590][emoji3590]
Mam jakieś bakterie w moczu i zrobiłam dziś posiew [emoji848]
Mam też za wysoką glukozę i mam iść zrobić badanie. A ja sobie dziś kupiłam na jutro na drogę 3 babeczki wedla z biedry [emoji24][emoji24][emoji24]. Jadlyscie? Niebo w gębie [emoji2956]

reklama
Dziewczyny, może mi coś doradzacie… złapała mnie jakaś infekcja, zrobiłam wymaz z pochwy i szyjki:

• Z badanego materiału wyhodowano Lactobacillus spp. - mikroflorę kolonizującą błonę śluzową pochwy. Grzybów drożdżopodobnych nie wyhodowano.

Mimo to cały czas odczuwam dolegliwości - ból podczas stosunku, upławy. Dlaczego z wymazu nic mi nie wychodzi? :(
Invag może pomoże.

Do góry