eij
Fanka BB :)
Zupełnie normalnie nie wiem czy to dobrze czy źle, jajko zniosę do tej drugiej weryfikacji a Ty jak tam? Wypoczywasz po transferze?A jak Ty się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zupełnie normalnie nie wiem czy to dobrze czy źle, jajko zniosę do tej drugiej weryfikacji a Ty jak tam? Wypoczywasz po transferze?A jak Ty się czujesz?
Maleńka , tez w sumie mam wiadomości nowe ale najpierw wydzwaniałam do najbliższych@Cappuccinko1988 a co u Cb? Bo już długo Cię nie widziałam?
Aaaaa weź, u mnie to już się zaczyna . W kółko - udało się, nie udało się ..@Ruda08 jak samopoczucie? Przypomnij który dziś masz dpt?
Takie wiadomości to ja rozumiem Ogromnie się cieszę i wszystkie znaki na ziemi i niebie podpowiadają że już będzie do końca wszystko dobrze więc mamuśka możesz przestać wariowaćDziewczyny, kuwa, przepraszam że od razu nie napisałam .
Wróciliśmy z wielkiego miasta ok 14-tej i od razu pojechałam do siostry na ploty. A wy się ty przecież martwicie
U mnie na razie wszystko w porządku . Z dzieciem lepiej niż że mną . Baba dwa razy mierzyła mi po USG tętno żeby do karty wpisać i ciągle było wysokie ze stresu
Marianka, Celinka lub Janinka ma 3,78cm i tętno 167. Mam dziś wg okresu 10+1 a wg wielkosci dziecia 10+5. Baba mówi że jest wszystko pięknie. Widziałam rączki i nóżki, ja pierdziulę . Ale to są przeżycia. Zdrowasiek odklepalam miliony ale dały efekt . Jessssui, żeby to dziecię ze mną zostało
Mam jakieś bakterie w moczu i zrobiłam dziś posiew
Mam też za wysoką glukozę i mam iść zrobić badanie. A ja sobie dziś kupiłam na jutro na drogę 3 babeczki wedla z biedry . Jadlyscie? Niebo w gębie
Dziewczyny, kuwa, przepraszam że od razu nie napisałam .
Wróciliśmy z wielkiego miasta ok 14-tej i od razu pojechałam do siostry na ploty. A wy się ty przecież martwicie
U mnie na razie wszystko w porządku . Z dzieciem lepiej niż że mną . Baba dwa razy mierzyła mi po USG tętno żeby do karty wpisać i ciągle było wysokie ze stresu
Marianka, Celinka lub Janinka ma 3,78cm i tętno 167. Mam dziś wg okresu 10+1 a wg wielkosci dziecia 10+5. Baba mówi że jest wszystko pięknie. Widziałam rączki i nóżki, ja pierdziulę . Ale to są przeżycia. Zdrowasiek odklepalam miliony ale dały efekt . Jessssui, żeby to dziecię ze mną zostało
Mam też za wysoką glukozę i mam iść zrobić badanie. A ja sobie dziś kupiłam na jutro na drogę 3 babeczki wedla z biedry . Jadlyscie? Niebo w gębie
My właśnie się zbieramy. 19.20 usg@maria_92 u ciebie wszystko ok? Od Aduś wiem że u niej wszystko dobrze [emoji3590]
Wow, tak późno? PowodzeniaMy właśnie się zbieramy. 19.20 usg
No i gitara następnym razem pamiętaj o nas cioteczkach bo ze stresu paznokcie pewnie są już u niektórych poobgryzane osobiście mam już jeden spiłowanyDziewczyny, kuwa, przepraszam że od razu nie napisałam .