reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Cappuccinko1988 a co u Cb? Bo już długo Cię nie widziałam?😍
Maleńka , tez w sumie mam wiadomości nowe ale najpierw wydzwaniałam do najbliższych 🥰

No i po prenatalnych zrobiliśmy dodatkowo Nifty - dla pewności ✊🏻✊🏻✊🏻 No i z ciekawości 😉
Iiii ….. tak wady wyszly jakieś 1 do miliarda coś tam wiec ideolo i jesteśmy dużo dużo spokojniejsi 😍

ale największa niespodzianką jest to ze
Na 100 proc będzie chłopczyk ❤️❤️❤️
A lekarz wskazywał bardziej na dziewczynkę 😜

Ostatnia edycja:
@Ruda08 jak samopoczucie? Przypomnij który dziś masz dpt?
Aaaaa weź, u mnie to już się zaczyna 🎢 🤦🏼‍♀️. W kółko - udało się, nie udało się ..
zwariować można. Do wczoraj wieczorem było dobrze. A teraz mam już stany depresyjne 🥴
Tak więc u mnie 6 dpt. Tak wiem, mogę iść na betę. Ale wole mieć czarno na białym 😔

A Ty chyba też teraz czekasz do 10 dpt ? 🤔

@fredka84 nie stresuj nas !!!!! Do tablicy 😍

Dziewczyny, kuwa, przepraszam że od razu nie napisałam 😱.
Wróciliśmy z wielkiego miasta ok 14-tej i od razu pojechałam do siostry na ploty. A wy się ty przecież martwicie ❤️
U mnie na razie wszystko w porządku ❤️. Z dzieciem lepiej niż że mną 😅. Baba dwa razy mierzyła mi po USG tętno żeby do karty wpisać i ciągle było wysokie ze stresu 😅
Marianka, Celinka lub Janinka ma 3,78cm i tętno 167. Mam dziś wg okresu 10+1 a wg wielkosci dziecia 10+5. Baba mówi że jest wszystko pięknie. Widziałam rączki i nóżki, ja pierdziulę 🤩. Ale to są przeżycia. Zdrowasiek odklepalam miliony ale dały efekt ❤️. Jessssui, żeby to dziecię ze mną zostało 🙏❤️❤️
Mam jakieś bakterie w moczu i zrobiłam dziś posiew 🤔
Mam też za wysoką glukozę i mam iść zrobić badanie. A ja sobie dziś kupiłam na jutro na drogę 3 babeczki wedla z biedry 😭😭😭. Jadlyscie? Niebo w gębie 🤩

Wróciliśmy z wielkiego miasta ok 14-tej i od razu pojechałam do siostry na ploty. A wy się ty przecież martwicie ❤️
U mnie na razie wszystko w porządku ❤️. Z dzieciem lepiej niż że mną 😅. Baba dwa razy mierzyła mi po USG tętno żeby do karty wpisać i ciągle było wysokie ze stresu 😅
Marianka, Celinka lub Janinka ma 3,78cm i tętno 167. Mam dziś wg okresu 10+1 a wg wielkosci dziecia 10+5. Baba mówi że jest wszystko pięknie. Widziałam rączki i nóżki, ja pierdziulę 🤩. Ale to są przeżycia. Zdrowasiek odklepalam miliony ale dały efekt ❤️. Jessssui, żeby to dziecię ze mną zostało 🙏❤️❤️
Mam też za wysoką glukozę i mam iść zrobić badanie. A ja sobie dziś kupiłam na jutro na drogę 3 babeczki wedla z biedry 😭😭😭. Jadlyscie? Niebo w gębie 🤩
Takie wiadomości to ja rozumiem ❤️❤️❤️❤️❤️ Ogromnie się cieszę i wszystkie znaki na ziemi i niebie podpowiadają że już będzie do końca wszystko dobrze więc mamuśka możesz przestać wariować 😜

Noo kurde, nareszcie się odezwałaś!!!!
Zawału przez Ciebie dostanę!
Cieszę się jak cholera ze wszystko dobrze! Niech już tak zostanie ❤️✊

reklama
No i gitara 💪💪💪💪 następnym razem pamiętaj o nas cioteczkach bo ze stresu paznokcie pewnie są już u niektórych poobgryzane 😂😂😂 osobiście mam już jeden spiłowany 😁

Do góry