reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj bidulko trzymaj się jakoś to pewnie tylko przejściowe i zaraz wszystko wróci do normy. Na poprawę humoru powiem tak- ciesz się że masz sraczke lepsze to niż zatwardzenie 😜 pamiętaj dużo pić wody żebyś się nie odwodniła ❤️
Piję piję, dziękuję ;* też prawda z tym srankiem haha, tylko martwię się o apetyt... Nie chcę zrobić małemu krzywdy ale ciężko mi cokolwiek zjeść :( wmuszam na maksa

Dziewczyny ja po wizycie.Pęcherzyki wolna rosną,maja ok 16,15,14 cm,jest ich ok7 .jutro mam znowu mieć wizytę i dopiero lekarz oceni ,kiedy punkcja,czy w pon czy we wtorek.Czy wolno rosnące pęcherzyki już nie dają do myślenia,że nic z tego nie będzie?Któraś z was miała podobną sytuację?
Dobrze rosna bo dość rowno więc nie spisywalabym stymulacji na straty.. Który to dzien stymulacji?

pecherzyki rosną ok 1,5 na dzień-dwa. Miałam podobne wymiary w poniedziałek i punkcję ustalona na czwartek. Pobrano 8 pęcherzyków a w nich 7 komórek
A ile za
Nie wydaje mi się, żeby to tak źle wyglądało. Daj im szansę. Myślę że powinno być dobrze 😉❤️
Oj kochana widzę ,że ty bardziej wierzysz w moje pęcherzyki niż ja🤭Co ja zrobię,martwię się.A może wszystko będzie dobrze

Dziewczyny ja po wizycie.Pęcherzyki wolna rosną,maja ok 16,15,14 cm,jest ich ok7 .jutro mam znowu mieć wizytę i dopiero lekarz oceni ,kiedy punkcja,czy w pon czy we wtorek.Czy wolno rosnące pęcherzyki już nie dają do myślenia,że nic z tego nie będzie?Któraś z was miała podobną sytuację?
Ja miałam podobnie. W 8 dc miałam łącznie 8 pęcherzyków dojrzewających i mnóstwo małych. Lekarz po kolejnych trzech monitorowaniach wydłużył czas stymulacji i zwiększył dawkę trzech ostatnich zastrzyków z Puregonu, aby te małe podgoniły. Ostatecznie w dniu punkcji pobrano 11 pęcherzyków (więc niewiele więcej), a do końca hodowli dotrwały tylko dwa zarodki...

Ja miałam podobnie. W 8 dc miałam łącznie 8 pęcherzyków dojrzewających i mnóstwo małych. Lekarz po kolejnych trzech monitorowaniach wydłużył czas stymulacji i zwiększył dawkę trzech ostatnich zastrzyków z Puregonu, aby te małe podgoniły. Ostatecznie w dniu punkcji pobrano 11 pęcherzyków (więc niewiele więcej), a do końca hodowli dotrwały tylko dwa zarodki...
i udało się z tej stymulacji,prawda?

reklama
Dziewczyny czy któraś ma rozpiskę jak jest otwarta przychodnia Gynemed w Łodzi bo tego nigdzie nie ma a oni maja takie dziwne godziny otwarcia w zależności od dnia

Do góry