reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja po wizycie.Pęcherzyki wolna rosną,maja ok 16,15,14 cm,jest ich ok7 .jutro mam znowu mieć wizytę i dopiero lekarz oceni ,kiedy punkcja,czy w pon czy we wtorek.Czy wolno rosnące pęcherzyki już nie dają do myślenia,że nic z tego nie będzie?Któraś z was miała podobną sytuację?
Mi podczas tej stymulacji strasznie wolno rosły pęcherzyki ale lekarz mówił że po prostu rosną swoim tempem i to w niczym nie przeszkadza ...7 to już całkiem sporo będą z tego piękne zarodki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
He he he😜. Ja zaraz idę na spacer żeby się jedzenie trochę uleżalo i żeby sie w żołądku miejsce zrobiła na coś jeszcze 😜
A jak się ogólnie czujesz? Kiedy masz wizytę?
Ogólnie zmęczona, po dłuższym wysiłku boli mnie brzuch, więc jestem ostrożna. Gdyby nie wzdęcia i zaparcia to muszę powiedzieć, że byłoby całkiem nieźle 😁 Wizytę mam 9 sierpnia testy pappa, nie pytaj co mam w głowie 🤯

Beta 0 czyli na 100 % się nie udało. Progesteron 7 także tez nisko. 🥺
Przykro mi.
Lekarz sam zaproponował ze czekamy 2 cykle i konsultacja z immunologiem przed kolejnym transferem . Dziewczyny nawet niewiecje jak mnie to boli 😭
Myślę że wiemy...😔
Ja też mam już niusa 😜 transfer w poniedziałek 💪 pięknie rozpocznie mi się tydzień. ❤️❤️❤️❤️
To kciuki za poniedziałek.

Ja juz w szpitalu, o 21 mnie robią jak to powiedzieli lekarze. Także kciuki za mnie. Nagadali mi o możliwościach zachowania lub nie jajowodu i teraz mam szał w głowie...

Przykro mi.

Myślę że wiemy...😔

Ja juz w szpitalu, o 21 mnie robią jak to powiedzieli lekarze. Także kciuki za mnie. Nagadali mi o możliwościach zachowania lub nie jajowodu i teraz mam szał w głowie...
Powodzenia! Pamiętaj ze jak Ci ten jajowod zachowają to ryzyko kolejnych pozamacicznych nawet wzrasta nieco niestety...

Przykro mi.

Myślę że wiemy...😔

mnie tez informowali ze może usuną jajowod ale to wyjdzie w tzw praniu . Oczywiście jajowod usunęli bo powiedzieli ze pękał i groziło to kolejna ciąża jajowodowa . Konsultowałam z wieloma lekarzami i fakt ze dobrze ze usunęli mi ten jajowod .

reklama
Do góry