Dziewczyny ja po wizycie.Pęcherzyki wolna rosną,maja ok 16,15,14 cm,jest ich ok7 .jutro mam znowu mieć wizytę i dopiero lekarz oceni ,kiedy punkcja,czy w pon czy we wtorek.Czy wolno rosnące pęcherzyki już nie dają do myślenia,że nic z tego nie będzie?Któraś z was miała podobną sytuację?
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
pecherzyki rosną ok 1,5 na dzień-dwa. Miałam podobne wymiary w poniedziałek i punkcję ustalona na czwartek. Pobrano 8 pęcherzyków a w nich 7 komórekDziewczyny ja po wizycie.Pęcherzyki wolna rosną,maja ok 16,15,14 cm,jest ich ok7 .jutro mam znowu mieć wizytę i dopiero lekarz oceni ,kiedy punkcja,czy w pon czy we wtorek.Czy wolno rosnące pęcherzyki już nie dają do myślenia,że nic z tego nie będzie?Któraś z was miała podobną sytuację?
DDzk
Dziewczynki. Wpadam na szybko dac Wam znać, że mój prezent na urodziny dotarł idealnie w czas po 17 urodziłam Natalię. Emocji i zmęczenia ogrom, ale warto walczyć widząc co ta walka przynosi. Wiec walczcie. Na razie chaos bo w szpitalu i pierwsze dni, poranione sutki, dużo tulenia i zajęć Dziękuję za życzenia komu nie podziękowałam- jestem z Wami tutaj dalej
Gratulacje kochana
Dużo zdrówka Wam życzę
No nieee dopiero odczytalam [emoji17]a po pracy bym zmieniła kierunek jazdy [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dawaj do mnie [emoji12]. Daleko nie masz [emoji12]
Lekarz sam zaproponował ze czekamy 2 cykle i konsultacja z immunologiem przed kolejnym transferem . Dziewczyny nawet niewiecje jak mnie to boli
Strasznie jest mi przykro
Cudownie [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
DDzk
Dziewczynki. Wpadam na szybko dac Wam znać, że mój prezent na urodziny dotarł idealnie w czas [emoji16] po 17 urodziłam Natalię. Emocji i zmęczenia ogrom, ale warto walczyć widząc co ta walka przynosi. Wiec walczcie. Na razie chaos bo w szpitalu i pierwsze dni, poranione sutki, dużo tulenia i zajęć Dziękuję za życzenia komu nie podziękowałam- jestem z Wami tutaj dalej[emoji7][emoji8]
Bardzo mi przykro [emoji17]
Beta 0 czyli na 100 % się nie udało. Progesteron 7 także tez nisko. [emoji3064]
Vinszka
Nie wydaje mi się, żeby to tak źle wyglądało. Daj im szansę. Myślę że powinno być dobrzeDziewczyny ja po wizycie.Pęcherzyki wolna rosną,maja ok 16,15,14 cm,jest ich ok7 .jutro mam znowu mieć wizytę i dopiero lekarz oceni ,kiedy punkcja,czy w pon czy we wtorek.Czy wolno rosnące pęcherzyki już nie dają do myślenia,że nic z tego nie będzie?Któraś z was miała podobną sytuację?
Pięknie [emoji3590]
Dziewczyny odebrałam wynik Bety....dzisiaj 12 dpt wynik 428.
reklama
Vinszka
Podziel się: