reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja po wizycie.Pęcherzyki wolna rosną,maja ok 16,15,14 cm,jest ich ok7 .jutro mam znowu mieć wizytę i dopiero lekarz oceni ,kiedy punkcja,czy w pon czy we wtorek.Czy wolno rosnące pęcherzyki już nie dają do myślenia,że nic z tego nie będzie?Któraś z was miała podobną sytuację?

reklama
Dziewczyny ja po wizycie.Pęcherzyki wolna rosną,maja ok 16,15,14 cm,jest ich ok7 .jutro mam znowu mieć wizytę i dopiero lekarz oceni ,kiedy punkcja,czy w pon czy we wtorek.Czy wolno rosnące pęcherzyki już nie dają do myślenia,że nic z tego nie będzie?Któraś z was miała podobną sytuację?
pecherzyki rosną ok 1,5 na dzień-dwa. Miałam podobne wymiary w poniedziałek i punkcję ustalona na czwartek. Pobrano 8 pęcherzyków a w nich 7 komórek

DDzk

Dziewczynki. Wpadam na szybko dac Wam znać, że mój prezent na urodziny dotarł idealnie w czas 😁 po 17 urodziłam Natalię. Emocji i zmęczenia ogrom, ale warto walczyć widząc co ta walka przynosi. Wiec walczcie. Na razie chaos bo w szpitalu i pierwsze dni, poranione sutki, dużo tulenia i zajęć:) Dziękuję za życzenia komu nie podziękowałam- jestem z Wami tutaj dalej😍😘

Gratulacje kochana ❤️
Dużo zdrówka Wam życzę 😘😘😘

Cudownie [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
DDzk

Dziewczynki. Wpadam na szybko dac Wam znać, że mój prezent na urodziny dotarł idealnie w czas [emoji16] po 17 urodziłam Natalię. Emocji i zmęczenia ogrom, ale warto walczyć widząc co ta walka przynosi. Wiec walczcie. Na razie chaos bo w szpitalu i pierwsze dni, poranione sutki, dużo tulenia i zajęć:) Dziękuję za życzenia komu nie podziękowałam- jestem z Wami tutaj dalej[emoji7][emoji8]

Nie wydaje mi się, żeby to tak źle wyglądało. Daj im szansę. Myślę że powinno być dobrze 😉❤️

reklama
Do góry