reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny teraz pobawimy się w milionerów 😁 @kate_p7 mam nadzieję że również mi w tym pomożesz.... Wracając do pytania o milion.... Otóż nie macie już żadnego koła ratunkowego.... Wszystko wykorzystane 🙈 no ale nic ponoć ostatnie pytania są najłatwiejsze.... 11 sierpnia mam mieć badania NK ponoć robi się je w 2 połowie cyklu... Ja będę w trakcie miesiączki... I tu pytanie czy mogę opóźnić ją progesteronem?? Czy pojechać z nią na badanie??? Kuźwa nie wiem co robić... Nie ma szybciej terminów i nie wiem co robić.... Tak wpadłam właśnie na pomysł że opóźnie @ progesteronem... Ale czy mogę?? 🤔🤔🤔 Pierwsza odpowiedź prawidłowa wygrywa Talon... A na co dowiecie się w następnym komentarzu ( czy jakoś tak 🙈) nie no tak na serioo to czy mogę tym progesteronem opóźnić miesiączke i normalnie jechav na badanie???? Bo mam kosmos w głowie

reklama
Dziewczyny teraz pobawimy się w milionerów 😁 @kate_p7 mam nadzieję że również mi w tym pomożesz.... Wracając do pytania o milion.... Otóż nie macie już żadnego koła ratunkowego.... Wszystko wykorzystane 🙈 no ale nic ponoć ostatnie pytania są najłatwiejsze.... 11 sierpnia mam mieć badania NK ponoć robi się je w 2 połowie cyklu... Ja będę w trakcie miesiączki... I tu pytanie czy mogę opóźnić ją progesteronem?? Czy pojechać z nią na badanie??? Kuźwa nie wiem co robić... Nie ma szybciej terminów i nie wiem co robić.... Tak wpadłam właśnie na pomysł że opóźnie @ progesteronem... Ale czy mogę?? 🤔🤔🤔 Pierwsza odpowiedź prawidłowa wygrywa Talon... A na co dowiecie się w następnym komentarzu ( czy jakoś tak 🙈) nie no tak na serioo to czy mogę tym progesteronem opóźnić miesiączke i normalnie jechav na badanie???? Bo mam kosmos w głowie
A dlaczego musisz się umawiać ? Nie możesz iść nigdzie „z bomby” ?
Robiłam to badanie kilka razy i nigdy się nie umawiałam. Syn evo robi od pon do czw. Ostatnio robiłam w Invi cta. Nie dość, że szybciej (wynik w 2 dni a nie 2 tyg) to jeszcze taniej ;)

To co wygrywam ? 😂

Wydaje mi się że nie powinnaś suplementowac sztucznie proga jak będziesz badać NK bo to trochę może zakłamać wynik... Będziesz badała z krwi? Te NK z krwi nie są bardzo miarodajne bo co innego dzieje się w macicy więc zrobiłabym wtedy kiedy przypada badanie nawet w trakcie miesiączki.. Ja badalam kilka razy z krwi , na początku cyklu później w drugiej połowie cyklu i wyniki miałam takie same..

A dlaczego musisz się umawiać ? Nie możesz iść nigdzie „z bomby” ?
Robiłam to badanie kilka razy i nigdy się nie umawiałam. Syn evo robi od pon do czw. Ostatnio robiłam w Invi cta. Nie dość, że szybciej (wynik w 2 dni a nie 2 tyg) to jeszcze taniej ;)

To co wygrywam ? 😂
Hm.... Z tego co mi powiedzieli (wykonałam milion telefonów to muszę się umawiać na nie... Jedynie w Łodzi właśnie wypadł mi termin na 11 listopada... Albo na to drugie badanie 🤔 już kuźwa nie wiem sama... Do dobra to dzwonię jutro do invicta i zobaczymy co mi powiedzą...) już mam dość... Juz sie gubię w tych wszystkich badaniach.... Codziennie jacyś lekarze, codziennie wyzyty... I tak od poniedziałku do piątku... Zwariować można...) wygrywasz pierwszego Arbuza z pod moich skrzydeł 😍😍😍😍

Edit : sierpnia a nie kuźwa listopada 🤦‍♀️

Załączniki

• 16266375978454079821332458882990.jpg
    16266375978454079821332458882990.jpg
    696,9 KB · Wyświetleń: 50
Witajcie dziewczyny,ile dni u was wychodziła cała stymulacja do punkcji?Coś mi się kojarzy,że ja miałam kiedyś 11 dni,a u was jak było?

Wydaje mi się że nie powinnaś suplementowac sztucznie proga jak będziesz badać NK bo to trochę może zakłamać wynik... Będziesz badała z krwi? Te NK z krwi nie są bardzo miarodajne bo co innego dzieje się w macicy więc zrobiłabym wtedy kiedy przypada badanie nawet w trakcie miesiączki.. Ja badalam kilka razy z krwi , na początku cyklu później w drugiej połowie cyklu i wyniki miałam takie same..
Dziękuję ❤️❤️❤️ uspokoiłaś mnie bo właśnie dziś uświadomiłam sobie ze termin zbliża się nieubłaganie i nie wiem co robić 🤦‍♀️ tak z krwi lekarz kazal mi tak...

Hm.... Z tego co mi powiedzieli (wykonałam milion telefonów to muszę się umawiać na nie... Jedynie w Łodzi właśnie wypadł mi termin na 11 listopada... Albo na to drugie badanie 🤔 już kuźwa nie wiem sama... Do dobra to dzwonię jutro do invicta i zobaczymy co mi powiedzą...) już mam dość... Juz sie gubię w tych wszystkich badaniach.... Codziennie jacyś lekarze, codziennie wyzyty... I tak od poniedziałku do piątku... Zwariować można...) wygrywasz pierwszego Arbuza z pod moich skrzydeł 😍😍😍😍

Edit : sierpnia a nie kuźwa listopada 🤦‍♀️
Dziwne … robiłam praktycznie wszystkie badania w Syne vo. Zawsze bez umawiania 🤷🏼‍♀️. Zadzwoń i się zapytaj :)
A oni wysyłają NK to Łodzi. Poprzednio tak miałam. Iiii ja też bym nie eksperymentowała z progiem ;)

Biere 💁🏼‍♀️

reklama
Do góry