Ruda08
Fanka BB :)
16 dnia miałam punkcjęWitajcie dziewczyny,ile dni u was wychodziła cała stymulacja do punkcji?Coś mi się kojarzy,że ja miałam kiedyś 11 dni,a u was jak było?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16 dnia miałam punkcjęWitajcie dziewczyny,ile dni u was wychodziła cała stymulacja do punkcji?Coś mi się kojarzy,że ja miałam kiedyś 11 dni,a u was jak było?
Dziękuję jutro rano dzwonięDziwne … robiłam praktycznie wszystkie badania w Syne vo. Zawsze bez umawiania . Zadzwoń i się zapytaj
A oni wysyłają NK to Łodzi. Poprzednio tak miałam. Iiii ja też bym nie eksperymentowała z progiem
Biere
Od dnia rozpoczęcia zastrzyków do dnia punkcji przy każdej z 3 stymulacji inaczej. Pierwsza 12, potem 13 i 14 dniWitajcie dziewczyny,ile dni u was wychodziła cała stymulacja do punkcji?Coś mi się kojarzy,że ja miałam kiedyś 11 dni,a u was jak było?
Ja miałam 12 dniWitajcie dziewczyny,ile dni u was wychodziła cała stymulacja do punkcji?Coś mi się kojarzy,że ja miałam kiedyś 11 dni,a u was jak było?
U mnie 2x tak samo - 10 dni zastrzykow i w 12dniu punkcja.Witajcie dziewczyny,ile dni u was wychodziła cała stymulacja do punkcji?Coś mi się kojarzy,że ja miałam kiedyś 11 dni,a u was jak było?
Na 9.30
Specjalnie sobie z samego rana ustaliłam
Dostałam rozpiskę na 11 zastrzyków z Puregonu ,a od 7 dc dołączyć mam Orgalutran,w 6,7 dc mam iść na monitoring.12 dni a za 2 dni punkcja, idziesz krotkim protokolem?
powodzonka! bedzie dobrzeDostałam rozpiskę na 11 zastrzyków z Puregonu ,a od 7 dc dołączyć mam Orgalutran,w 6,7 dc mam iść na monitoring.
Nie dziękuję hi hi,mam nadzięję wczoraj leciał na wprost mnie i mojego partnera bocian ,jak siedzieliśmy na huśtawce,tylko dom wysoki,to ,musiał trochę skręcićpowodzonka! bedzie dobrze